16 Квітня 2024, 15:04 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книги «Молескін» в Промприладі - 4 Вересня 2022

Презентація книги «Молескін» в Промприладі

Категорія: «Події»
Дата: 04 Вересня 2022 (Неділя)
Час: 18:00
Вартість: Обов'язкова реєстрація
Місто: Івано-Франківськ
Місце: Промприлад. Реновація
Адреса: вул. Сахарова, 23. Конференц-зала
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 207


4 вересня о 18:00 у конференц-залі інноваційного центру «Промприладу Реновація» в м. Івано-Франківськ, відбудеться презентація дебютної книги письменника Юрія Новодворскі «Молескін».

«Молескін» – гостросюжетна історія про дружбу, про компроміси із совістю, про сміливість і недалекоглядність, а також про те, наскільки далеко вдасться зайти звичайним українським хлопцям, що опинилися на роздоріжжі долі.

Данило Думанський – типовий представник покоління, що подорослішало в часи загарбницької війни росії на сході України. Ще зі студентських років Данило, стикнувшись із життєвими труднощами й негараздами, вчився долати їх по-своєму, разом із приятелями випробовував фортуну і врешті-решт потрапляв у небезпечні ситуації.

Зв’язавшись із кримінальним світом та великою політикою, Думанський разом із найближчими друзями стає пішаком у великих іграх і наражає на небезпеку не тільки себе, але й своїх рідних.

Чи вдасться йому вкотре вийти сухим із води і обіграти серйозних супротивників? Чи зробить Данило правильні висновки і куди далі приведе його життя?



0 коментарів

Залишити коментар

avatar