26 Квітня 2024, 08:17 | Реєстрація | Вхід
/ «Як це працює: книжковий маркетинг» - 1 Липня 2022

«Як це працює: книжковий маркетинг»

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 01 Липня 2022 (П'ятниця)
Час: 19:00
Вартість: 450 грн.
Місто: Zoom
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 348


«Як це працює: книжковий маркетинг»

«Письменницький Метод» вчить, як саме писати, працювати з текстом, робити його потужним та автентичним. Й ось текст зростає, вибудовується в щось більше, поступово перетворюється на рукопис і виникає запитання: «А що робити далі?». Інна Білоножко, книжкова аналітикиня, яка працює в Лондоні та Києві, дасть відповідь на це запитання вже 1 липня.

Спеціальна лекція про те, як зробити так, аби про вашу книжку дізналися, купували та обговорювали — це дві години практичної інформації в рамках «Письменницького Методу». Вона дасть поштовх у просуванні ваших книг, а також пояснить, чого очікувати від маркетологів видавництв, а де треба покладатися на власні сили.

Про що поговоримо:

  • життєвий цикл книги та як промується книга на кожному з етапів життєвого циклу;
  • основні маркетингові інструменти для продажу книги традиційними каналами збуту чи в онлайні;
  • селф-паблішинг і маркетинг: підводні течії та переваги самостійного шляху письменника;
  • що змінилося: коронавірус та війна.
Про лекторку:

Інна Білоножко — книжкова аналітикиня, спеціалістка з діджитал інновацій та стратегічного книжкового маркетингу. Інна має магістерські ступені з фінансів (Київ) та міжнародного видавничого бізнесу (Лондон) і міжнародний диплом аудитора. Зараз вона працює з британськими та українськими видавництвами: проводить аудит їхньої роботи та консультує щодо промоції книг. А ще викладає книжковий маркетинг видавцям і веде Telegram-канал @cynical_publisher про найбільші книжкові ринки світу. Ще минулого року Інна стала авторкою низки статей на сайті «Письменницького Методу» про нюанси функціонування книжкового ринку, інноваційні технології для письменників та головні літературні премії.

Як потрапити на лекцію?

Вартість лекції: 450 гривень. Можна долучитися онлайн або отримати в записі.
Для студентів «Методу» участь безкоштовна, проте ми дуже зрадіємо вашим донатам, адже всі гроші за лекцію підуть на потреби «Медицини Народного Тилу», а саме на закупівлю тактичної медицини для комплектації аптечок та медичних рюкзаків для ЗСУ.

Реєстрація проста:

  • відправляєте кошти на картку Інни 4149 4393 0073 8915.
  • надсилаєте нам скріншот про оплату в мессенджер «Методу» або нашій менеджерці Марі (telegram +380989535859).
  • отримуєте посилання на подію (zoom).
Студенти «Методу» реєструються без скріншота (просто напишіть Марі, що бажаєте потрапити на лекцію). Ви здійснюєте оплату за вашим бажанням і самі визначаєте суму. Цей проєкт не лише про літературу, а і про підтримку під час війни.

До зустрічі 1 липня!
Починаємо о 19.00 за Києвом.
Буде цікаво й корисно, тому рекомендуємо робити нотатки



0 коментарів

Залишити коментар

avatar