25 Квітня 2024, 11:20 | Реєстрація | Вхід
/ 11 листопада | Треті Публічні Читання — 2021 - 11 Листопада 2021

11 листопада | Треті Публічні Читання — 2021

Категорія: «Події»
Дата: 11 Листопада 2021 (Четвер)
Час: 20:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Zoom
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 297


Третім Публічним Читанням 2021 бути! Навіть, якщо онлайн, навіть якщо ми всі в різних куточках планети.

Ми так закрутилися, що не помітили, як минув рік із наших останніх публічних читань у будинку-музеї Т.Г. Шевченка. Навколо хаос і непередбачувані події. Все більше регіонів потрапляють до «червоної зони». Але, незважаючи на всі зміни навколишнього світу, ми продовжуємо будувати спільноту та створювати нову традицію нашої літературної родини. Незважаючи на всі зміни, спільнота «Письменницького Методу» зростає.

Аби побачитися з тими, кого давно не бачили, аби підтримати один одного та поділитися здобутками цього навчального року, аби безпечно та приємно провести час із однодумцями та цікавими людьми, ми вирішили зібратися онлайн. Зустрітися в Зумі, аби почитати, поговорити, й трохи цокнутися келихами перед екраном.

Дата: 11 листопада
Початок: о 19:00 за Київським часом
Тривалість: 3 години
Формат: онлайн, Zoom
Лінк на зустріч: http://surl.li/aokfg

Читатимуть: студенти advanced-рівнів «Письменницького Методу».
Слухачі: всі охочі (а це: всі кого цікавить література, всі, хто пише або планує писати, всі, хто хоче цікаво провести вечір у четвер, всі, хто знайомий або не знайомий з «Методом», абсолютно всі).

Мета наших читань — популяризувати малу українську прозу та знайомити вас із новими іменами. Ми знаємо, що сучасна українська література жива, різна та неймовірно цікава. Долучайтеся та переконайтеся на власні очі та вуха.

До речі, ми робитимемо запис читань, тому раптом у вас не виходить приєднатися саме у четвер 11 листопада, можна буде переглянути відео на нашому сайті та у соціальних мережах. Але краще приєднуйтеся, бо живе спілкування тут і зараз, навіть через монітор, це зовсім не те саме, що дивитися самотньо запис.

Отже, чекаємо на вас 11 листопада о 19:00 за Київським часом. Вхід: вільний



0 коментарів

Залишити коментар

avatar