28 Березня 2024, 21:02 | Реєстрація | Вхід
/ V Всеукраїнський конкурс малої прози ім. Івана Чендея - 15 Березня 2022

V Всеукраїнський конкурс малої прози ім. Івана Чендея

Категорія: «Конкурси»
Дата: 15 Березня 2022 (Вівторок)
Час: 00:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Україна
Рейтинг: 4.8
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 2819


У 2022 році в Україні святкується 100-річчя Івана Михайловича Чендея - відомого прозаїка, Шевченківського лауреата, громадського діяча, автора сценарію до фільму Сергія Параджанова «Тіні забутих предків».

V Всеукраїнський конкурс малої прози імені Івана Чендея розпочинає  прийом творів. Конкурс проводиться у двох номінаціях:

1) Мала проза – приймаються неопубліковані раніше прозові твори українською мовою обсягом не більше 20 тисяч знаків з пробілами.

2) Чендеєзнавство – наукові роботи (крім дисертаційних), стаття, рецензія,  які раніше не публікувалися або були опубліковані упродовж двох останніх років.

Подавати твори слід в електронному вигляді у форматі Word на електронну адресу: konkurschendej@gmail.com

Роботи в номінації «Мала проза» подаються на конкурс анонімно, анкета учасника довільної форми (при бажанні) може бути прикріплена до листа окремим файлом. До участі у конкурсі у кожній номінації можна подавати лише один твір. Листування з авторами, рецензування творів, надісланих на конкурс, не проводиться. Короткий список, результати конкурсу, відеоматеріали заходів будуть розміщені на сторінках  Всеукраїнських ЗМІ а також в соціальних мережах ФБ «Іван Чендей» та ютуб-каналі «Іван Чендей», де можна ознайомитися із подіями попередніх років.

У кожній номінації буде визначено переможців, які отримають Гран-прі та грошову винагороду, та лауреатів Конкурсу, які отримають диплом і подарунки, а також будуть запрошені до участі в традиційному «Чендей-Фесті».  Вручення нагород відбудеться в Ужгороді,  на садибі Івана Чендея під час проведення «Чендей-Фесту 2022» та святкування 100-річчя письменника. 

До складу журі конкурсу увійшли відомі українські письменники, журналісти, науковці, літературознавці, видавці, засновники Благодійного фонду імені Івана Чендея.

Заявки можна надсилати з 10 січня по 15 березня 2022 року


2 коментарів

avatar
Добридень, яка тематика творів? Чи є жанрові обмеження?
avatar
спробуйте написати організаторам конкурсу: konkurschendej@gmail.com

Залишити коментар

avatar