24 Квітня 2024, 19:56 | Реєстрація | Вхід
/ ХІ «Книжковий Арсенал» розпочав прийом заявок - 16 Лютого 2022

ХІ «Книжковий Арсенал» розпочав прийом заявок

Категорія: «Конкурси»
Дата: 16 Лютого 2022 (Середа)
Час: 01:00
Вартість: Обов'язкова реєстрація
Місто: Київ
Місце: Мистецький Арсенал
Адреса: вул. Лаврська 10-12
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1391


ХІ Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал» розпочав прийом заявок на участь у подієвій програмі та у книжковому ярмарку: cutt.ly/9IbYUPu Цього року Фестиваль відбудеться 25–29 травня

«Організатором фестивалю є Мистецький арсенал. А справжніми творцями його насиченої програми, неповторної атмосфери є ми всі разом: видавці, професійна книжкова спільнота, культурні інституції, громадські організації, партнери та підрядники, які вкладають в підготовку та проведення Книжкового Арсеналу свої сили. 

Це справді наша спільна задача — зробити так, щоб на Книжковий Арсенал знову прийшли відвідувачі, щоб фестиваль прогримів у інформаційному просторі, привернувши увагу до книжок, читання та інтелектуального дозвілля. Мистецький арсенал як організатор оновив Умови участі, тож запрошую ретельно їх дослідити і з нетерпінням чекаю на заявки» — про особливості підготовки наступного Книжкового Арсеналу говорить координаторка фестивалю Юлія Козловець.

Задля ефективного використання обмеженого простору Мистецького арсеналу та представлення на Фестивалі широкої палітри видавців та високоякісних книжок, експертна рада Арсеналу обирає учасників ярмарку та формує програму подій. Особливу увагу Книжковий Арсенал приділяє новим незалежним гравцям. Результати відбору стануть відомі всередині березня.

Книжковий Арсенал є міжнародною подією, що організована Мистецьким арсеналом. Фестиваль відбувається з 2011 року і щороку збирає понад 200 організацій-учасників та понад 50 тисяч відвідувачів.  

Місія Міжнародного фестивалю «Книжковий Арсенал» — створювати такі взаємодії між людьми, спільнотами, інституціями, коли поєднання естетичного переживання та інтелектуального включення в контексті книги посилює спроможність людини та суспільства.

Сайт фестивалю «Книжковий Арсенал»: https://book.artarsenal.in.ua/


0 коментарів

Залишити коментар

avatar