25 Квітня 2024, 18:35 | Реєстрація | Вхід
/ Букмоль у бібліотеці Goethe-Institut Ukraine - 18 Грудня 2021

Букмоль у бібліотеці Goethe-Institut Ukraine

Категорія: «Події»
Дата: 18 Грудня 2021 (Субота)
Час: 12:00
Вартість: Обов'язкова реєстрація
Місто: Київ
Місце: Goethe-Institut Ukraine
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 281


Літклуб для дітей від 4 років Букмоль у бібліотеці Goethe-Institut Ukraine: читаємо українською книжки німецьких авторів і робимо різні майстеркласи. Вже цієї суботи, 18.12, 11:00, запрошуємо до нашої бібліотеки на чергову зустріч: 

Жива ялинка

Як думаєте, що зробить тато, який напередодні Різдва таааак сильно змерз, що вже й зуб на зуб не потрапляє, а святкову ялинку так і не знайшов? Звісно ж, замість ялинки він забирає додому Оленя з прекрасними гіллястими рогами, який завжди мріяв стати ялинкою! Але олень повинен пообіцяти татові, що не видасть ані звуку, бо інакше видасть себе і всі зрозуміють, що він - не ялинка. Бо ялинки не ревуть як олені. 

Удома до незвичайної ялинки питань не виникає і її приймають з величезною радістю. Але чи зможе Олень-ялинка бути мовчазним до кінця свята, чи не виявиться ця роль для нього заважкою? Дізнаємося на читанні цієї різдвяної історії про мрії та бажання, а після читання зануримося аж по оленячі ріжки у різдвяний майстер-клас.

Читання відбудеться у межах спільного проєкту Букмоль та Goethe-Institut в Україні: https://cutt.ly/AYLR8hn

Вхід вільний за попередньою реєстрацією: https://forms.gle/tmWTn1S5jXELFcHn7
Місце проведення: бібліотека Goethe-Institut у Києві на перетині вулиць Лаврська і Цитадельна.

Читаємо українською (переклад Букмолі) за виданням: Der lebendige Weihnachtsbaum / Ludvik Askenazy, Katja Wehner. — Aufbau Verlag, 2007.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar