29 Березня 2024, 12:40 | Реєстрація | Вхід
/ 20 березня | ЛітMINT: «Ереб» Урсула Познанськи - 20 Березня 2021

20 березня | ЛітMINT: «Ереб» Урсула Познанськи

Категорія: «Події»
Дата: 20 Березня 2021 (Субота)
Час: 17:00
Вартість: Обов'язкова реєстрація
Місто: Онлайн
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 384


Чи можливо поєднати MINT* (STEM) і літературу? Звичайно! І ми знаємо як!

ЛітMINT — це книжковий клуб для підлітків 13-18 років, де художня література зустрічається з наукою, щоб поглянути на світ під незвичним кутом, дослідити його через фантазію і розсунути межі реальності.

20 березня говоритимемо про роман «Ереб» Урсули Познанськи. Нік живе двома життями: у реальності й у грі «Ереб». Правила гри напрочуд суворі: зіграти можна лише раз, потрібно бути на самоті й нікому не розповідати про гру. Якщо порушити правила чи не впоратися із завданням, повернутися до гри вже не можна. Але завдання з гри потрібно виконувати у реальному житті. Й одного разу Нік отримує завдання вбити людину.

Зустріч пройде онлайн. Посилання на зустріч ми надішлемо після реєстрації: forms.gle/qNGVdKy471RNJp2r6
У зустрічі зможуть взяти участь до 15 людей.

У ЛітMINT ми раз на 3-4 тижні разом читаємо книжки й вільно говоримо про них з науковцями й винахідниками, досліджуємо одну з тем MINT (STEM), робимо експерименти й творимо на майстер-класах.

Зустрічі проводять підлітки з редакції Teenside онлайн-видання Букмоль разом із запрошеними гостями — експертами й експертками з дисциплін MINT (STEM).

MINT — абревіатура німецькою: Mathematik (математика), Informatik (інформатика), Naturwissenschaft (природничі науки), Technik (техніка).

Організатори книжкового клубу: Teenside, Бібліотека Гете-Інституту й освітній проєкт STEM IS FEM.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar