29 Березня 2024, 11:13 | Реєстрація | Вхід
/ Новорічний літстейдж в Закапелку - 18 Грудня 2021

Новорічний літстейдж в Закапелку

Категорія: «Події»
Дата: 18 Грудня 2021 (Субота)
Час: 18:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня Zakapelok
Адреса: вул. Верхній вал, 62
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 373


От і прийшла пора бородатих снігофілів, мандаринового гіпервітамінозу та чергового перегляду «Іронії судьби» чи пригод Кевіна Маккалістера. Пора незбагненної меланхолії, яка стосується усіх можливих зимових аксесуарів (от мене й пройняла така чудова афіша талановитої Оксани Гаджій).

Разом із тим це пора підведення підсумків - скільки із обіцянок, даних самому собі першого січня, ми, звісно, не виконали, і скільки із них виконались самі по собі.
Це пора перегляду назбираних за рік сторіз, які так непомітно із когорти вражень переповзли у когорту спогадів. Тому ми й збираємось разом, аби обмінятись ними із рідними та близькими, кількість яких за цей поетичний рік виросла багатократно.

Тому, Літсейджівська родино, бери свої кращі вірші та найсмачніші емоційні стимулятори і приходь цієї суботи о 18.00 (!!!!) до нашого улюбленого Закапелку.

Буде змога почути улюблених поетів і поеток. Буде змога привітати усіх із прийдешніми святами та стати для когось таємним Сантою чи Миколайчиком. Буде змога подякувати тим, від чиїх слів кількість ендорфінів у крові зашкалювала протягом останніх місців.

Буде багато поезії, вина, посмішок та обіймів - а що ще потрібно людині для щастя?
18.12, 18.00. Книгарня "Закапелок"
Вхід тільки за нявності чіпу 5G=))



0 коментарів

Залишити коментар

avatar