19 Квітня 2024, 15:25 | Реєстрація | Вхід
/ 10 липня | Перший Поетичний двобій Літстейджу - 10 Липня 2021

10 липня | Перший Поетичний двобій Літстейджу

Категорія: «Події»
Дата: 10 Липня 2021 (Субота)
Час: 19:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня-кав'ярня «Zakapelok»
Адреса: вул. Верхній Вал, 62
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 349


Хто не налітературився на Арсеналі - той обпоезиться на Літстейджі!
Занадто м'якосердими стали поетичні читання. Приязними і комфортними, де не почуєш ні слова критики, ні звуку осуду. Читання без нерву. Читання без драйву. Цього разу буде зовсім інакше.

Платформа Літстейдж оголошує Поетичний двобій, де найсміливіші поети зійдуться у поєдинках один на один, аби з'ясувати хто міцніше хореїть і хто уміліше анапестить.
До зламаних принципів!
До вирваних сторінок!
До розквашених віршів!
І переможе тільки один (чи одна)!

Формат заруби наступний:

Обмежена кількість учасників (16) кожного туру випадково розподіляється на двійки гладіаторів, які матимуть один раунд на двох і по одному вірші при собі. Той, хто перевершить свого опонента - йде далі. Той, хто програв, зможе приєднатись до глядачів і освистати графомана у наступному раунді.

Переможця визначатиме авторитетне журі, яке свого часу на слемерських батлах розюшило не одну поетичну надію (детальніше - трішки згодом). Але владу публіки також ніхто не відміняв!

А переможець окрім титулу Поетичного Чемпіона Літстейджу отримає ще й добру купу бабла - участь у Двобої платна, з кожного учасника чорні рієлтори вибиватимуть по 50 грн внеску, але не побухать організаторам, як це зазвичай робиться. Весь призовий фонд потрапить у руки того, хто не знатиме гіркоти поразок того самого вечора, 10 липня о 19.00 в Книгарні Закапелок!

Охочі спробувати свої сили - пишіть коментарем сюди. Місць не так багато, як видається.
Святкувати перемогу чи упиватися горем будемо все там же, біля нашого сакрального місця (лавка Пікачу). Приносьте із собою хороший настрій!)

За крутий дизайн афіші дякуємо талановитій Оксані Гаджій (колись я навчусь тегати у дописах).

Має бути круто!
Тримаймось купи!



0 коментарів

Залишити коментар

avatar