27 Квітня 2024, 05:07 | Реєстрація | Вхід
/ Читацька група: Террі Пратчетт «Вільні Малолюдці» - 24 Листопада 2021

Читацька група: Террі Пратчетт «Вільні Малолюдці»

Категорія: «Події»
Дата: 24 Листопада 2021 (Середа)
Час: 20:30
Вартість: Обов'язкова реєстрація
Місто: Zoom
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 323


Ми знаємо, що ви сумували за читацькими групами - і от ми знову відкриваємо реєстрацію!

Цього разу це буде спеціальна подія спільної читацької групи PinchukArtCentre та ГО Форум Видавців, присвячена виставці номінанток та номінантів 6-ї Премії Future Generation Art Prize.

24 листопада, о 19:30, відбудеться спеціальна подія читацької групи до виставки 21 номінантки та номінанта міжнародної Премії Future Generation Art Prize 2021. Онлайн-зустріч присвячена роману Террі Пратчетта «Вільні Малолюдці», який розкриває тематичну лінію спірітуалізму, суміжну з роботами деяких номінанток та номінантів Future Generation Art Prize 2021.

Модераторка події Марта Госовська — теоретикиня літератури та компаративістка, літературна критикиня, авторка блогів на BBC, TCH, Dyvys.Info, Ellle, авторка подкасту «Вийміть руки з кишень» на радіо Сковорода, викладачка УКУ, LvBs of UCU, Litosvita, перекладачка у видавництві ВСЛ і, зокрема, серії книжок Террі Пратчета про Тіфані Болячку.

Для участі необхідно заповнити анкету до 21 листопада за посиланням у першому коментарі. Склад групи буде оголошено до 23 листопада.

Кількість учасників обмежена — 15 осіб. Формат події — Zoom, робоча мова — українська. 
Долучайтесь!

Нагадуємо, що мета нашої читацької групи - сприяти більш ґрунтовному розумінню мистецьких практик через досвід читання, аналізу та колективного обговорення літературних творів.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar