24 Квітня 2024, 02:23 | Реєстрація | Вхід
/ Зустріч з професором Девідом Вільямсом у Києві - 6 Жовтня 2021

Зустріч з професором Девідом Вільямсом у Києві

Категорія: «Події»
Дата: 06 Жовтня 2021 (Середа)
Час: 19:30
Вартість: Обов'язкова реєстрація
Місто: Київ
Місце: Клуб «Наш Формат»
Адреса: пров. Алли Горської, 5
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 365


У середу, 6-го жовтня, о 19:30 в клубі «Нашого Формату» відбудеться зустріч з професором Девідом Вільямсом, одним з провідних американських конституціоналістів, який спеціалізується, зокрема, на конституційному дизайні та другій поправці до Конституції США (право на володіння та носіння зброї).

Зустріч у «Нашому Форматі» — єдиний захід, відкритий для всіх охочих, який дасть можливість учасникам поспілкуватись з блискучим американським інтелектуалом та справжнім другом України.

Вхід за попередньою реєстрацією: https://forms.gle/buYVvNvPRh5JBLnPA



Після завершення з відзнакою Гарвардського університету Девід Вільямс певний час був помічником легендарної Рут Бейдер Гинзбург (яка на той час була суддею апеляційного суду федерального округу Колумбія) та викладав право в юридичній школі Корнельського університету.

Від 1991 року викладає конституційне право та конституційний дизайн в Університеті Індіани, де заснував і очолює Центр конституційної демократії (http://ccd.indiana.edu/).

Проф. Вільямс є не тільки блискучим науковцем – він був залучений до конституційного процесу в М’янмі (колишня Бірма), Ліберії, Йорданії та В’єтнамі. В колишній Бірмі був оголошений ворогом правлячої хунти, оскільки тривалий час консультував повстанців штату Качін, як трансформувати збройний опір у конституційні переговори та домовленості з центральним урядом.

Вперше проф. Вільямс завітав в Україну 2018 року. Під час свого візиту він відвідав райони бойових дій на Донбасі та дав лекцію в Києво-Могилянській академії. Цього разу проф. Вільямс прилетів в Україну на запрошення Центру конституційного моделювання (www.ccd.group).

Київ, Клуб «Наш Формат», пров. Алли Горської 5



0 коментарів

Залишити коментар

avatar