25 Квітня 2024, 20:57 | Реєстрація | Вхід
/ Ореста Осійчук «Абрикосова книгарня» - 22 Липня 2021

Ореста Осійчук «Абрикосова книгарня»

Категорія: «Події»
Дата: 22 Липня 2021 (Четвер)
Час: 19:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Клуб «Наш Формат»
Адреса: пров. Алли Горської, 5
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 379


Запрошуємо вас познайомитися з теплою та затишною історією, що уже підкорила серця сотні читачів по всій Україні. 22 липня о 19:00 Ореста Осійчук презентує книгу «Абрикосова книгарня» в Клубі Наш Формат.

Ми спробуємо перенести вас на подвір’я цьоці Каті, яка як справжня бджінка порається весь день біля дому; до книгарні вуйка Стефана, де пахне друкарською фарбою, папером і спілими абрикосами; за стіл до хвацького Ромка, щоб разом поласувати хлібом с мармулядою та пиріжками з ябками. Зануримо вас у атмосферу невеличкого містечка на початку XX століття, де звідусіль чується справжня галицька говірка та відчувається смак дитинства.

«Абрикосова книгарня» — це історія дитячої дружби й недитячих зрад, родинних скелетів у шафі та любові, яка крізь століття рятує життя і без спільної крові таємниче поєднує двох однофамільців.

Ореста Осійчук — українська письменниця, авторка циклу романів «АЙХО», володарка першої премії міжнародного конкурсу «Коронація cлова» й відзнаки «Найкращий дебют» порталу «БараБука», лауреатка Всеєвропейського конвенту «Єврокон».

На презентації буде можливість з перших вуст дізнатися, що саме надихнуло авторку на створення історії, де черпалося натхнення та як вдалося зробити героїв настільки колоритними.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar