29 Березня 2024, 09:46 | Реєстрація | Вхід
/ Літературний конкурс «Крилатий Лев» 2021 - 1 Жовтня 2021

Літературний конкурс «Крилатий Лев» 2021

Категорія: «Конкурси»
Дата: 30 Вересня 2021 (Четвер)
Час: 23:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Світ
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 3791


Міжнародний літературний конкурс рукописів прози «Крилатий Лев» оголошує прийом матеріалів на визначення лауреатів 2021 року.

Організатори відчиняють браму перед усіма охочими (не обмежуючи проживанням в Україні) поборотися за нагороди, почесні та спеціальні відзнаки конкурсу, найзначимішою якою є: випуск книжки переможця накладом не менше 1000 примірників.


Цьогоріч започатковано нову спеціяльну відзнаку під назвою «Свята Софія», де найбільші шанси на перемогу матимуть твори, в основі яких є глибокі морально-етичні цінності.

Уже традиційно Журі визначить Величний (читай – великий) список, відтак і десятку найкращих авторів та найперспективніших молодих талантів, рукописи чи фрагменти яких будуть опубліковані в молодіжних числах часопису «Дзвін».

Попри відсутність вікових рамок, як і торік, конкурс продовжить тенденцію на відкриття нових імен в літературі і пошук найвдаліших, найталановитіших новотворів.

До розгляду журі приймається видрук на «А-четвертому» 14-им кеглем рукопису прозової книжки українською мовою та переклади українською іншомовних рукописів, без тематичних обмежень, (за винятком творів для дітей та фантастики), не опублікованих досі окремою книжкою, поданого автором чи уповноваженою особою до 1-го жовтня поточного року. Коротка інформація про автора із зазначенням віку та контактні телефони обов’язкові.

Матеріали для участі в конкурсі потрібно надсилати за адресою: Літературний Конкурс «Крилатий Лев», Львівська обласна організація НСПУ, вулиця Соломії Крушельницької, 17 (2-й поверх), Львів-центр, 79006 або Новою поштою (відділення № 14).
Телефонні консультації:  067-713-68-74.  

Пресслужба конкурсу «Крилатий Лев»


0 коментарів

Залишити коментар

avatar