19 Квітня 2024, 23:59 | Реєстрація | Вхід
/ 23-24 вересня | Creative Ukraine Forum 2021 - 24 Вересня 2021

23-24 вересня | Creative Ukraine Forum 2021

Категорія: «Фестивалі»
Дата: 24 Вересня 2021 (П'ятниця)
Час: 09:00
Вартість: Обов'язкова реєстрація
Місто: Київ
Місце: Kooperativ
Адреса: вул. Січових Стрільців, 23а
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 552


Міжнародний форум «Креативна Україна» є найбільшою у Східній Європі платформою, яка збирає політиків та експертів для обговорення формування державної політики у сфері креативних індустрій.

Темою форуму у 2021 році є переоснащення креативних індустрій, тобто пошук нових інструментів і зміна звичних налаштувань. Адже після пандемії неможливо повернутися до старих практик: креативний бізнес і державна політика потребують нових форматів — сталих, послідовних, довгострокових.

2021 рік ООН проголосила Роком креативної економіки для сталого розвитку, а світові аналітичні центри зауважують, що економічний розвиток після пандемії не буде успішним без нових за змістом і формою інструментів.

Креативним індустріям теж потрібен retooling. Йдеться про офіційну зайнятість, за якої можна претендувати на державну підтримку, цифровізацію бізнес-процесів, наявність стратегій розвитку, диверсифікацію джерел доходу.

Тож цьогоріч «Креативна Україна» презентує напрацювання зі Стратегії розвитку креативних індустрій, діяльність Ради з розвитку креативної економіки, а також нові форми роботи креативних індустрій у постковідну добу.

Будемо говорити про: кіно, концертну та музичну діяльність, моду, маркетинг та PR, дизайн, книговидання, художні промисли, інтелектуальну власність та інше. 

Дата: 23-24 вересня. Вхід безкоштовний.
Реєструйся за посиланням: https://creativeukraine.org.ua

Міжнародний форум «Креативна Україна» 2021 проводить Міністерство культури та інформаційної політики України за підтримки програм USAID «Конкурентоспроможна економіка України» і «Трансформація комунікацій»



0 коментарів

Залишити коментар

avatar