20 Квітня 2024, 17:32 | Реєстрація | Вхід
/ Форум Creative Ukraine 2020. Book Publishing - 20 Листопада 2020

Форум Creative Ukraine 2020. Book Publishing

Категорія: «Події»
Дата: 20 Листопада 2020 (П'ятниця)
Час: 16:00
Вартість: Обов'язкова реєстрація
Місто: Онлайн
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 576


Creative Ukraine 2020 — форум, що створює простір для діалогу між державними службовцями, міжнародними експертами та креативним бізнесом щодо адаптації до реалій, спричинених пандемією.

Запрошуємо на секторальний модуль форуму, який представить Український інститут книги — «Книжкова екосистема у часи змін: дослідження і рішення»

Кураторка: Ірина Батуревич — керівниця аналітичного відділу Українського інституту книги, співзасновниця громадської організації та медіапроєкту «Читомо», оглядачка книжкових ринків, співорганізаторка дослідження Ukrainian Reading and Publishing Data 2018



15:00–15:50 Онлай-нлекція П’єро Аттаназіо «Прийняття рішень на основі даних у часи швидких змін. Досвід італійського книговидання»Подія відбувається за підтримки House of Europe.
  • П’єро Аттаназіо — керівник дослідницького відділу l’Associazione Italiana Editori (AIE), обраний член рад International ISBN Agency, Federation of European Publishers та Fondazione LIA, керівник mEDRA (multilingual European DOI Registration Agency), професор медіаекономіки Міланського університету, експерт робочої групи з питань авторського права International Publishers Association. 
16:00–17:30 тренінги у групах для управлінців та представників державних інституцій, менеджерів видавництв та менеджерів культури у групах під керівництвом фасилітаторів. Подія – за попередньою реєстрацією: https://bit.ly/3nwMK5g. К-сть учасників – обмежена.
  • Оксана Хмельовська — кураторка програм із професійного розвитку Книжкового Арсеналу, співзасновниця та редакторка культурно-видавничого проєкту «Читомо», журналістка
  • Мар’яна Куземська — координаторка напрямку стратегування, дослідження та освіти в КУ «Інститут стратегії культури»
  • Михайло Глубокий — директор з розвитку фонду ІЗОЛЯЦІЯ та креативної спільноти IZONE

17:30–18:30 онлайнпрезентація результатів дослідження українського книжкового ринку від Емми Шеркліф. 
  • Емма Шеркліф — видавничий консультант та літературний агент, засновниця літературного агентства Laxfield Literary Associates, яке спеціалізується на роботі з недостатньо представленими письменниками
Запрошуємо менеджерів, decision-makers на різних рівнях: управлінців із держсектору, фахову аудиторія видавничого, друкарського сектору та книгорозповсюдження, менеджерів суміжних креативних індустрій.

Час проведення модулю — 15:00-18:00, онлайн. Участь вільна за попередньої реєстрації: https://bit.ly/creativeukraine2020

Форум Creative Ukraine 2020 проводить Міністерство культури та інформаційної політики України за підтримки уряду Німеччини через Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, програм USAID «Конкурентоспроможна економіка України» і «Трансформація комунікацій» та програми ЄС «Дім Європи».



0 коментарів

Залишити коментар

avatar