26 Квітня 2024, 15:20 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книги Тетяни Белімової «Винуваті люди» - 8 Вересня 2021

Презентація книги Тетяни Белімової «Винуваті люди»

Категорія: «Події»
Дата: 08 Вересня 2021 (Середа)
Час: 16:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Публічна бібліотека імені Лесі Українки
Адреса: вул. Тургенєвська, 83-85
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 351


«Переплетіння доль, драматичні події української історії початку ХХ століття, пристрасть, яка кидає в безодню, глибокі почуття, фатальні підступи долі, несподівані повороти сюжету та справжнє кохання завдовжки з людське життя. Ця історія написана так майстерно, яскраво й динамічно, що не лише довго не відпускає від себе, а й торкається серця й душі кожного читача» – такими словами відгукнулася письменниця Наталія Гурницька про нову книгу Тетяни Белімової «Винуваті люди». Бібліотекарі, як і віддані читачі, також «полюють» за найцікавішими книжковими новинками. Тому 8 вересня о 16:00 Публічна бібліотека ім. Лесі Українки запрошує всіх на презентацію книги Тетяни Белімової «Винуваті люди».

Тетяна Белімова – українська письменниця, літературознавець та викладачка з Києва. Авторка численних наукових праць, статей, рецензій, посібника «Проза українського модернізму 20-х рр. XX ст.» (2009). Лауреатка конкурсу «Коронація слова» (2013, 2014). Художню прозу пише з 2008 року. Нині Тетяна Белімова працює в Інституті літератури НАН України, а також викладає спецкурси в Інституті філології КНУ ім. Т. Шевченка.
Роман письменниці «Київ.ua» посів III місце у конкурсі «Коронація слова-2013».
Роман «Вільний світ» отримав I місце у конкурсі «Коронація слова-2014».
У 2015 році друком вийшла книга «Трояндовий джем» – збірка оповідань та новел, опублікована видавництвом «Брайт Стар Паблішинг».

У 2021 році світ побачив роман про драматичні історичні події української історії початку XX століття – «Винуваті люди». Події роману відбуваються в містечку Ставище. Хтось міг би позаздрити Марусі, яка стала дружиною поміщика Ясенського. Житиме тепер у розкоші! Хай і з нелюбом. Час мине, і не згадає про того свого Василя. Однак життя повернеться інакше. Маруся лишиться вдовою, а Василь стане цирковим артистом. Він зійдеться з жінкою, якої ніколи не покохає, але й не покине. А Маруся чекатиме на Василя все життя. Їх осудять люди, власна совість винесе їм вирок. Зустріч із Василевою дружиною буде останньою краплею для Марусі. Вона втече, присягнувши, що тепер уже назавжди. Але правда, що наздожене її, змусить повернутися. Та чи востаннє?..

Приходьте на презентацію книги в офлайн-форматі та насолоджуйтесь живим спілкуванням з авторкою. Вхід вільний!



0 коментарів

Залишити коментар

avatar