26 Квітня 2024, 16:39 | Реєстрація | Вхід
/ Конкурс Best Book Award 2021 від Форуму видавців - 30 Серпня 2021

Конкурс Best Book Award 2021 від Форуму видавців

Категорія: «Конкурси»
Дата: 30 Серпня 2021 (Понеділок)
Час: 00:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Україна
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1146


В Україні стартував книжковий конкурс Best Book Award 2021 — щорічна головна премія Львівського міжнародного BookForum, якою з 1995 року відзначають найкращі українські книжки. Організатором конкурсу є ГО «Форум видавців» за підтримки Українського культурного фонду. Подати книжку на конкурс можна до 30 серпня


Голова Великого журі — Богдан Тихолоз — літературознавець, франкознавець, директор Львівського національного літературно-меморіального музею Івана Франка, доцент кафедри теорії і практики журналістики ЛНУ ім. І. Франка.

«Уже понад чверть століття конкурс на найкраще українське видання року (віднедавна — Bookforum Best Book Award) не просто визначає лідерів книжкового ринку, а орієнтує читачів та загалом «людей книги» на видання, які мають шанси стати подіями року, — підкреслює Богдан Тихолоз. — Як і кожен конкурс, це насправді не стільки змагання, скільки гра, де є переможці і не буває переможених. А найвищим суддею є не Велике журі, а читач, який любить книжку не тільки до глибини своєї душі, а й до глибини своєї кишені — і проголосує за неї гривнею (або ні)». 

Щоби номінувати книжку на цьогорічний конкурс Best Book Award, потрібно заповнити анкету та надіслати до 30 серпня 2021.

До участі в Конкурсі приймають книжки, які:

  • видані в Україні або поза межами України українською мовою, або ж українських авторів різними мовами, або на українську тематику впродовж 2020–2021 рр.;
  • видані вперше й такі, що не брали участі в конкурсі минулих років;
  • перевидані зі значними змінами, доповненнями, концептуально оновлені за змістом та оформленням;
  • багатотомні видання є завершеними і всі томи представлені на конкурс;
  • не містять матеріалів, заборонених до опублікування та розповсюдження чинним законодавством України.
Усі вимоги та Положення про Конкурс – за посиланням: 

Переможців премії BookForum Best Book Award 2021 оголосять під час урочистої церемонії нагородження 16 вересня на Львівському міжнародному 28 BookForum, який відбудеться 15-19 вересня 2021 року у Львові за підтримки Українського культурного фонду, Львівської міської ради та Львівської облдержадміністрації.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar