20 Квітня 2024, 19:38 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книжки Олександра Ірванця «Три плюс два» - 14 Травня 2021

Презентація книжки Олександра Ірванця «Три плюс два»

Категорія: «Події»
Дата: 14 Травня 2021 (П'ятниця)
Час: 18:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Онлайн
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 450


У рамках проєкту «Книжкових вечорів із PEN Ukraine» (#PEN_book_evening) 14 травня о 18:00 відбудеться презентація книги Олександра Ірванця «Три плюс два» (Люта справа). Модеруватиме зустріч письменник Сергій Жадан. Під час презентації глядачі зможуть поставити запитання автору в коментарях до трансляції.

«Три плюс два» — це збірка п’єс, що містить п’ять різних текстів. Три давні — коротші, два новіші — довші. Деякі з цих п’єс ставилися на сценах Німеччини, США, Польщі, Хорватії, виконувалися в Україні на професійному й аматорському рівнях. У фокусі цих п’єс — наш сучасник, прогресивний і свідомий відповідальності своєї суспільної місії, яку йому випало виконувати у нелегкий і суворий час. Книга призначена для читання насамперед режисерами, а також іншими аматорами красного письменства і мистецтва Мельпомени.

Олександр Ірванець — український письменник, поет, драматург, перекладач. Автор понад двох десятків книг та численних публікацій у часописах і альманахах Європи й Америки. З початку 2000-х років працює в драматургії та прозі. Його твори перекладалися англійською, німецькою, французькою, шведською, польською, чеською, білоруською, російською, італійською, хорватською мовами. 1985 року Ірванець разом з Юрієм Андруховичем та Віктором Небораком заснував літературне угрупування «Бу-Ба-Бу», яке існує і досі.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar