28 Березня 2024, 14:38 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація «Ордену мовчальниць» Катерини Калитко - 25 Квітня 2021

Презентація «Ордену мовчальниць» Катерини Калитко

Категорія: «Події»
Дата: 25 Квітня 2021 (Неділя)
Час: 13:10
Вартість: Безкоштовно
Місто: Facebook
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 447


25 квітня в ефірі двох каналів Суспільного радіо відбудеться презентація нової поетичної збірки Катерини Калитко "Орден мовчальниць” у спеціальному випуску авторської програми Олени Гусейнової "Книжковий топ-7” вже цієї неділі о 14.10 на хвилях UA: Українське радіо та UA: Радіо Культура.

Поетична збірка "Орден мовчальниць” вийшла у квітні цього року у видавництві "Меридіан Черновіц” й вміщує 80 нових віршів авторки. В ексклюзивному коментарі для Читомо Катерина Калитко зазначила: 

"Коли думаю про радіопрем'єру і всі майбутні презентації "Ордену мовчальниць" ― чомусь одразу ж думаю і про перформанси Марини Абрамович. Це десь той же рівень відкритості, експерименту над собою та ризику в фіналі. Я завжди була щирою у своїх книжках, але настільки ― вперше. Межовий людський досвід, дивний новий час та велика любов доклалися тут найбільше. І я дуже хвилююся. Добре, що першим виходом на широку аудиторію стане саме радіо ― цей теплий і всюдисущий медіум, що його я слухала в дитинстві, накрившись ковдрою із головою. Можна уявити, що й зараз так.” 

Картини до "Ордену мовчальниць” створила українська художниця Катерина Косьяненко.
 
Окрім прямого ефіру на хвилях Суспільного радіо, слухачі та глядачі зможуть почути та побачити презентацію книги на фейсбук сторінках UA: Українське радіо та UA: Радіо Культура, а також на фейсбук сторінках інформаційних партнерів проєкту: Meridian Czernowitz, Читомо, Pen Ukraine та Українського інституту книги

Долучайтеся до розмови, зателефонувавши до студії за номером: (044) 239-6295. Свої запитання можна надіслати також на студійний вайбер: (093) 834-5950.


0 коментарів

Залишити коментар

avatar