20 Квітня 2024, 07:40 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книги Володимира Регеші та Віталіни Тарасової - 12 Березня 2021

Презентація книги Володимира Регеші та Віталіни Тарасової

Категорія: «Події»
Дата: 12 Березня 2021 (П'ятниця)
Час: 20:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня «Сяйво книги»
Адреса: вул. Велика Васильківська, 6
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 434


12 березня о 19:00 у нашій книгарні відбудеться презентація книги «І в штиль, і в шторм».

Книга, що відкриває найпотаємніші, підфарбовані та замасковані сторони двох протилежних світів. Роман-сповідь Чоловіка і Жінки, написаний у форматі особистих щоденників, з майже документальною точністю подій та вразливою відвертістю приватних листів.

Він — один з найвідоміших добровольців України – Володимир Регеша, або просто «Санта». Своєю боротьбою проти окупантів заслужив повагу серед українського народу.

Вона – кандидат філологічних наук, доцент кафедри іноземних мов одного з київських вишів Віталіна Тарасова. Вдова Героя України командира літака АН-30Б, збитого російськими найманцями в червні 2014-го, Костянтина Могилка.

Роман «І в штиль, і в шторм», який вийшов з-під їхнього пера, – це книга-компенсація. Книга-препарація свого внутрішнього світу та нових стосунків між двома дорослими й сформованими особистостями. Взаємна сповідь двох людей, по яких події війни пройшлися, немов бульдозерними катками. Але які знайшли сили піднятися, об’єднатися, йти далі, попри той тягар подій і проблем, який спіткав обидвох авторів упродовж років війни.

Історія про те, як війна може забрати і зруйнувати все, а потім повернути з відсотками.
Для тих, хто зневірився, і хто має силу вірити.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar