18 Квітня 2024, 23:19 | Реєстрація | Вхід
/ Інклюзивний літературний конкурс ім. Дмитра Ружевича - 24 Лютого 2021

Інклюзивний літературний конкурс ім. Дмитра Ружевича

Категорія: «Події»
Дата: 24 Лютого 2021 (Середа)
Час: 15:00
Місто: Київ
Місце: Український кризовий медіа центр
Адреса: вул. Хрещатик, 2
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 467


Презентація інклюзивного літературного конкурсу для дітей та юнацтва імені Дмитра Ружевича

Одним з найважливіших завдань Українського інституту книги є промоція дитячого читання та розширення можливостей для кожного. Читання об'єднує! Ми розуміємо важливість колаборації промоції читання та розвитку інклюзії в Україні, Цьогоріч УІК підтримує Інклюзивний літературний конкурс для дітей та юнацтва імені Дмитра Ружевича.

Перший в Україні інклюзивний літературний конкурс організували "Видавничий центр "12" за підтримки Українського інституту книги та Донецької обласної державної адміністрації.

Конкурс було названо на честь Дмитра Ружевича — 17-річного хлопця-книголюба із села Сергіївка на Донеччині, якому пересування у колісному кріслі не завадило стати рекордсменом України та отримати звання "наймолодшого директора приватної бібліотеки".

Інклюзивний літературний конкурс для дітей та юнацтва імені Дмитра Ружевича започаткований «Видавничим центром «12» та проведений вперше у 2020 році. Місія конкурсу: популяризувати українську книгу та вшанувати пам’ять Дмитра Ружевича, унікального книголюба з села Сергіївка на Донеччині.

Презентація першого в Україні інклюзивного літературного конкурсу для дітей та юнацтва імені Дмитра Ружевича відбудеться 24 лютого о 14 годині в Українському кризовому медіацентрі.

У заході візьмуть участь письменниця, директорка «Видавничого центру «12» Олена Осмоловська; начальниця відділу промоції читання Українського інституту книги Анастасія Євдокимова; письменниця та членкиня журі конкурсу Євгенія Пірог; тележурналіст, телеведучий, блогер, автор книги "Смачна країна" Костянтин Грубич.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar