24 Квітня 2024, 22:55 | Реєстрація | Вхід
/ Літературний конкурс «Ан Т-Р-Акт» | «Дзен поезії» - 22 Лютого 2021

Літературний конкурс «Ан Т-Р-Акт» | «Дзен поезії»

Категорія: «Конкурси»
Дата: 22 Лютого 2021 (Понеділок)
Час: 01:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Україна
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1202


Наближається Дзен Поезії!

Триває літературний конкурс «Ан Т-Р-Акт». На переможців чекає друк у поетичній збірці, додаткові конкурси та перфоманси на фестивалі у Херсоні, літературні презентації, а також творча подорож на острів Джарилгач у Чорному морі. Поспішайте, прийом заявок до 22.02!

Щорічний поетичний конкурс «Ан Т-Р-Акт» приймає заявки на участь. Для цього треба надіслати три поезії (сумарно до ста рядків) на адресу antrakt.festival@gmail.com

Обов‘язково вкажіть у тексті електронного листа ім‘я, прізвище, вік, місто та номер мобільного телефону (якщо хочете друкуватися під псевдонімом, то пропишіть це окремим рядком). У прикріпленому файлі перед віршами продублюйте ваші дані. Назва файлу повинна містити ваше прізвище та ім‘я. Прикріплений файл повинен бути один! 

Заявки без номера телефону розглядатимуться в останню чергу, тому що нам треба мати можливість оперативно зв‘язатись з вами з приводу друку віршів чи надсилання збірки. 

За результатами конкурсу традиційно вийде друком поетична збірка, переможці будуть запрошені до Херсону на додаткові конкурси та нагородження. Заявки приймаються до 22.02.2021 включно. 


Сайт фестивалю: http://antract.newfavorite.net/


0 коментарів

Залишити коментар

avatar