28 Березня 2024, 18:19 | Реєстрація | Вхід
/ Музично-поетичний калабалик «Ан Т-Р-Акт» | Херсон - 12 Травня 2019

Музично-поетичний калабалик «Ан Т-Р-Акт» | Херсон

Категорія: «Події»
Дата: 12 Травня 2019 (Неділя)
Час: 14:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Херсон
Місце: Tiki Surf Bar
Адреса: вул. Басейна, 12
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 669


«Як мо-ло-ток втелющилося в голову нагострене словесо, вгатилося завідчайдушено!» 
Так писав Олексїй Кручених, поет-авангардист початку ХХ століття. Так починається історія нещасливого кохання у музично-поетичній виставі Ольги Швець. Їй вдалося поєднати на сцені перкусію, поезію, гітару, танок та варган, а що з цього вийшло — судити глядачам!

Щороку в Україні відбувається літературний конкурс «Ан Т-Р-Акт», який знайомить авторів між собою і з читачами. Тому, що за підсумками конкурсу друкується збірка поезій, і презентація — своєрідний підсумок інтерактивного процесу. Символ «Ан Т-Р-Акту» — відьма на пір‘їні — закликає творити магію віршованим словом і іноді злітатися на атмосферний калабалик.

Хто з авторів не боїться представляти свої вірші? А хто вміє це зробити таким чином, щоб глядачі обрали з пари авторів саме його? Діставайте свої найвеселіші та найсміливіші тексти, відкидайте соціальні маски та комплекси — на вас чекають найчесніші критики у світі і найвдячніші болільники! І, звичайно, найсмішніші жарти та найтрешовіші музичні паузи!

Виступають: Ольга Швець, Валентин Сосницький, Владислав Куликов, Дмитро Смолко, Сергій Зубатенко, Наталя Уварова та інші.

12 травня, 15:00. Херсон, Tiki Surf Bar, вул. Басейна, 12


0 коментарів

Залишити коментар

avatar