26 Квітня 2024, 00:31 | Реєстрація | Вхід
/ «Складаємо план роману, розбираємо синопсис» - 14 Лютого 2021

«Складаємо план роману, розбираємо синопсис»

Категорія: «Курси та лекції»
Дата: 14 Лютого 2021 (Неділя)
Час: 12:00
Вартість: 200 грн.
Місто: Zoom
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 419


Цей майстер-клас для тих, хто має готову чернетку або ідею історії, а також для тих, хто готується надіслати свій рукопис на конкурс або до винавництва та має необхідність перевірити свою історію на міцність, отримати поради і правильні запитання.

Синопсис – це короткий опис ідеї історії, її змісту, суті конфліктів, основної інтриги. Це інструмент у письменницькому процесі. Він допомагає розкрити ідею, побачити, чи все в історії має сенс, чи все – на своїх місцях. Синопсис може виявити слабкі місця історії, вади сюжету, прогалини в мотивації персонажа або відсутність чіткої структури. У той же час він може показати, наскільки ваша історія оригінальна, який потенціал вона має.

На майстер-класі обговоримо синопсиси учасників, поговоримо про основні складові історії: конфлікти, персонажів, композицію, оповідачів.

Після реєстрації Ви отримаєте форму з підказками, які допоможуть Вам написати/оформити синопсис. Ви заповните форму і надішлете її нам – з цим ми і будемо працювати.

На самому майстер-класі все буде відбуватися так: кожний учасник читатиме свій синопсис, отримає відгук і запитання групи та зробить детальний розбір синопсису разом з тренером.

Проводить майстер-клас: Наталія Довгопол – сучасна українська письменниця, авторка романів «Шпигунки з притулку „Артеміда"» (Vivat, 2019), «Прокляте небо» (КСД, 2019), «Мандрівний цирк сріблястої пані» (Vivat, 2020). Роман «Шпигунки з притулку „Артеміда"» у 2019 році отримав нагороду в конкурсі «Коронація слова» і титул «Найкращої підліткової книги 2020 року» від книжкової премії «Еспресо. Вибір читачів».

Коли: 14 лютого / неділя. Тривалість: 11:00–13:00
Де: Zoom. Внесок за участь: 200 грн. Дедлайн для подачі заявок: 12 лютого
Зареєстровані учасники отримають імейл з підтвердженням (перевіряйте папки спам та реклама)



0 коментарів

Залишити коментар

avatar