28 Березня 2024, 11:57 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книжки Гліба Гусєва «Не святий» - 28 Січня 2021

Презентація книжки Гліба Гусєва «Не святий»

Категорія: «Події»
Дата: 28 Січня 2021 (Четвер)
Час: 19:00
Вартість: Обов'язкова реєстрація
Місто: Київ
Місце: Kooperativ
Адреса: вул. Січових Стрільців, 23А
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 355


Друзі, вриваємось у життя без локдауну і одразу запрошуємо вас на презентацію дебютного роману журналіста, співзасновника онлайн-видання «Бабель» Гліба Гусєва«Не святий».
Це історія українського хлопця, який виріс в індустріальному місті біля моря: він торгував наркотиками, працював офіціантом, кілька разів ледь не загинув, шукав щастя в Америці, побачив війну і став секретним агентом (майже).
Це фантастична історія, але все найважливіше в ній — правда. Гліб Гусєв хотів знайти справжнього героя сьогоднішніх днів: авантюриста, гравця, бійця, поганого сина, гарного сина, свого, чужого — хлопця, чий характер відображав би характер нашого часу.
Про наш час і його героїв ми і будемо говорити на презентації. Ведучою буде Анна Санден — письменниця, співзасновниця продакшена Limelite. В кінці презентації у вас також буде можливість поставити питання автору та підписати книжку.
Вхід вільний, але обов'язково зареєструйтеся тут: http://bit.ly/3sNt2W4. Не забудьте маску — вас попросять її надіти на вході і не знімати під час усього заходу.

28 січня, 19:00. Київ, Кооператив, вул. Січових Стрільців, 23А


0 коментарів

Залишити коментар

avatar