25 Квітня 2024, 19:33 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація збірки поетичних творів «Тобі, Україно моя» - 6 Січня 2021

Презентація збірки поетичних творів «Тобі, Україно моя»

Категорія: «Події»
Дата: 06 Січня 2021 (Середа)
Час: 12:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Бровари
Місце: Прометей
Адреса: бульвар Незалежності, 4
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 343


Міський проєкт «Тобі, Україно моя» спрямований на розвиток і популяризацію патріотичної дитячо-юнацької творчості шляхом публікацій віршів та малюнків у мережі інтернет, а також видання збірки. За умовами проєкту надані поетичні твори не підлягали конкурсному відбору чи редагуванню, а малюнки підбиралися редакційною колегією з числа залучених фахівців з образотворчого мистецтва закладів естетичного виховання та позашкільної освіти міста.

На пропозицію відділу культури відгукнулися 28 юних поетів та 27 художників, наймолодшому з яких всього 7 років, а найстаршому - 16. Дехто з них, розповідаючи про себе і свої літературні пошуки, зазначив, що пише з раннього віку і має вже солідний творчий доробок. А для когось саме участь у проєкті стала дебютом у поетичному жанрі і спонукала спробувати свої сили. В якості заохочення кожний учасник отримує Диплом і примірник видання з власними творами.

Організатори пишаються тим, що мають можливість підтримувати й заохочувати талановитих дітей, і переконані, що любов до рідної держави з дитинства житиме в їх серцях.

6 січня, 11:00. Бровари, Прометей, бульвар Незалежності, 4


0 коментарів

Залишити коментар

avatar