20 Квітня 2024, 16:58 | Реєстрація | Вхід
/ Автограф-сесія Станіслава Асєєва у Києві - 22 Грудня 2020

Автограф-сесія Станіслава Асєєва у Києві

Категорія: «Події»
Дата: 22 Грудня 2020 (Вівторок)
Час: 20:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня-Кав‘ярня Старого Лева на Подолі
Адреса: вул. Сковороди, 6
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 350


Друзі, скучили за можливістю зустрітися з автором та взяти у нього автограф? Тоді ця новина саме для вас. 22 грудня з 18:00 до 20:00 у Книгарні-кав’ярні Старого Лева (вул. Сковороди, 6) у Києві відбудеться автограф-сесія журналіста, письменника та члена Українського ПЕН-клубу Станіслава Асєєва, чия нова книга «Світлий шлях: історія одного концтабору» нещодавно вийшла друком у «Видавництві Старого Лева». Якщо ви вже придбали книгу або ж тільки плануєте це зробити – запрошуємо вас завітати у книгарню та підписати її особисто у Станіслава 22 грудня.



«Світлий шлях: історія одного концтабору» розповідає про в’язницю, що насправді є концтабором, де застосовують моторошні тортури, і яка діє в сучасній Україні. За тюремним парканом немає жодних законів, тут зовсім інше життя: у приниженні, страху й непевності, з ранами та слідами опіків на тілі, з болем від переламаних кісток і часто — від зламаної волі й свідомості. Тут головне завдання — вижити, коли жити вже не хочеться й від тебе майже нічого не залежить, зберегти здоровий глузд, коли вже близький до божевілля, залишитися людиною в нелюдських умовах, де віра, прощення, ненависть і навіть погляд між катом і жертвою набувають інших сенсів.

Щоб вижити в пеклі концтабору, журналіст Станіслав Асєєв написав цю книжку — відверту, емоційну, глибоку, в якій питань більше, аніж відповідей, бо життя людей після звільнення з полону назавжди розділилося на «до» і «після».

Переклад українською мовою поданий поруч із оригіналом.

Станіслав Асєєв – журналіст і блогер, член Українського ПЕН-клубу. Понад два з половиною роки перебував у полоні російських гібридних сил в окупованому Донецьку.

22 грудня, 19:00. Київ, Книгарня-Кав‘ярня Старого Лева на Подолі


0 коментарів

Залишити коментар

avatar