17 Квітня 2024, 01:09 | Реєстрація | Вхід
/ Лекція «Тренди в європейській дитячій літературі» - 30 Листопада 2020

Лекція «Тренди в європейській дитячій літературі»

Категорія: «Події»
Дата: 30 Листопада 2020 (Понеділок)
Час: 14:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Facebook
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 391


Запрошуємо долучитися до лекції-дискусії про тренди в дитячій європейській літературі від пані Малгожати Сведровскої  польської авторки книжок для дітей та жінки, яка завжди відстоює якість і красу дитячої літератури.

Малгожата Свендровська  вже 13 років просуває літературу для дітей на семінарах з наймолодшими та на конференціях, тренінгах та зустрічах з батьками, вчителями та бібліотекарями. Вона співпрацює з найкращими польськими видавцями для дітей, а також з Польським інститутом книги, пише для дітей та видає для дорослих. Книгу її ідеї під назвою «Моя мама, мій тато» (Moja mama, mój tata, Wytwórnia) двічі згадували серед 100 найцікавіших іллюстрованих видань асоціації dPictus (осінь 2019 та осінь 2020). Малгожата була номінована на премію польської секції IBBY у категорії популяризації літератури в 2016 р. Отримала премію Пегазіка у 2018 р. у номінації „Друг книг для дітей та молоді”. Вона є скрізь, де може будувати мости між дитиною та книгою.

30.11.2020, 13.00-15.00

Пряма трансляція на сторінці House of Europe.
Переклад з польської на українську  Тетяна Чужа.

Припіднімаючи завісу, це — лише маленька частинка першої Digital Lab для українських видавців і не остання наша відкрита подія у грудні. Слідкуйте за нашими новинами!

Цього року ми планували поїздку до Болоньї на книжковий ярмарок, але пандемія змінила плани, і всі навчальні подорожі довелося перенести на невизначений термін. Ми вирішили не чекати відкриття кордонів, а прямо зараз зустрічатися онлайн, аби люди з Австрії, Німеччини, Франції, Польщі та України обмінювалися досвідом навіть залишаючись вдома.

Перша Лабораторія відбуватиметься з 30.11.2020 по 08.12.2020 для 10 видавців дитячої літератури з різних міст України. Чотири дні насичених лекціями та воркшопами на теми сучасних європейських трендів в дитячій літературі, вибудовування комунікаційної стратегії, візуального концепту. Також спікери з ЄС та України розкажуть про нетворкінг, презентації видавництв, допоможуть розібратися з каталогами та поділяться інформацією про книжкові ярмарки в Європі. Додатково ми розробили програму менторських сесій. Наші учасники зроблять фінальні презентації і зможуть отримати фінансування для своїх ідей.




0 коментарів

Залишити коментар

avatar