25 Квітня 2024, 01:14 | Реєстрація | Вхід
/ Онлайн-церемонія «Коронації слова»: Номінація «П’єси» - 22 Листопада 2020

Онлайн-церемонія «Коронації слова»: Номінація «П’єси»

Категорія: «Події»
Дата: 22 Листопада 2020 (Неділя)
Час: 21:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Youtube
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 434


22 листопада о 20:00 відбудеться онлайн-церемонія нагородження переможців Міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова» у номінації «П'єси».

Дивіться церемонію онлайн на youtube-каналі «Коронації слова» - https://www.youtube.com/channel/UC3bCiXma3F3rbgKHWMzxJug.

Підписуйтеся на канал, зафіксуйте у записниках дату – 22 листопада о 20:00, і дізнайтеся першими імена авторів п'єс, з яких у майбутньому постануть чудові вистави в українських театрах.

Міжнародний літературний конкурс «Коронація слова», історія успіху якого нараховує вже 20 років, є найпрестижнішим українським конкурсом, який у царині романів, кіносценаріїв, п’єс, пісенної лірики та творів для дітей відкрив понад 1000 нових імен.

Головна мета конкурсу – підтримка новітньої української культури, пошук нових імен, видання найкращих романів, стимулювання й підтримка сучасного літературного процесу кіно й театру. І як наслідок, наповнення українського ринку повнокровною конкурентноспроможною літературою, а кіно й театру якісними фільмами і п'єсами.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar