23 Квітня 2024, 19:35 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація нової книги Антона Санченка - 24 Жовтня 2020

Презентація нової книги Антона Санченка

Категорія: «Події»
Дата: 24 Жовтня 2020 (Субота)
Час: 15:00
Вартість: обов'язкова реєстрація
Місто: Київ
Місце: Київський міський крейсерський яхт-клуб
Адреса: Дніпровська набережна, 12А
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 393


Запрошуємо на першу презентацію нової книги Антона Санченка «Круз та Лис. Напередодні».

Коли: 24 жовтня о 15:00. 
Місце зустрічі: Київський міський крейсерський яхт-клуб, Дніпровська набережна, 12А.
Вхід вільний за умови попередньої реєстрації: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdjLWvDdZZjf6Mp7_7Y632BWtmeQ3ik3xasD8sH2j4fv0zy7A/viewform
Увага! Через дотримання карантинних норм безпеки кількість місць обмежена!



Не дивно, що першою російською навколосвітньою експедицією командували німець та українець — саме українці та німці будували Російську імперію. Дивно те, як росіяни вміють привласнювати й робити «русскими людьми» всіх успішних діячів, навіть якщо прізвище одного з них фон Крузенштерн і він естляндський барон, а іншого — Лисянський і він з козацького полкового міста. В усіх біографіях Лисянського Ніжин проходить скоромовкою і нічим не відрізняється від якогось російського містечка, а з Крузенштерном його знайомлять вже перед самим відплиттям експедиції з Кронштадта, попри те, що вони разом вчилися в Морському кадетському корпусі, воювали й були на багаторічній практиці в британському флоті.

Антон Санченко взявся реконструювати початки зіркової кар’єри майбутнього кавалера ордену Святого Георгія, власника іменної золотої шпаги, капітана першого рангу Юрія Лисянського. У результаті вийшла захоплива й дотепна розповідь про доленосні застілля і правильно вибраного кума, про користь вивчення іноземних мов і морську термінологію, про бригантини на річці Остер та алкогольні коктейлі на фрегаті «Луазо», про колекціонування морських їжаків і секрет ніжинської кабачкової ікри. 




0 коментарів

Залишити коментар

avatar