19 Квітня 2024, 16:21 | Реєстрація | Вхід
/ 19-20 вересня — Фестиваль FastFest ГогольFest у Фастові - 19 Вересня 2020

19-20 вересня — Фестиваль FastFest ГогольFest у Фастові

Категорія: «Фестивалі»
Дата: 19 Вересня 2020 (Субота)
Час: 21:00
Вартість: за умовами фестивалю
Місто: Фастів
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 728


19-20 вересня 2020 року, на День міста Фастова, вперше відбудеться Фестиваль FastFest GogolFest.

Фестиваль відбудеться у місті на кількох локаціях, головною з яких буде колишня військова частина, яка буде «серцем» фастівського фестивалю. Там відбуватиметься художня, дитяча, музична та інші програми. Окрім них, фестиваль матиме також візуальну та театральну складові. Іншими локаціями будуть міський Палац культури, у якому відбудуться 4 театральні події, та площа Перемоги, де відбудеться перфоменс – відкриття фестивалю. Організатори заходу працюють над тим, щоб хоча б один міжнародний театр прибув до Фастова на фестиваль.

До участі у фестивалі організатори запрошують і місцевих фастівських митців, які зможуть себе проявити та презентувати під час його проведення.

Освітня програма «Гімназія», яка відбудеться у Краєзнавчому музеї Фастова, представить на фестивалі тему «Наші 20-ті», адже 20-ті роки, в які ми живемо, в кожні із минулих століть – це періоди рішучих змін та важливих кроків для української культури. На фестивалі учасники освітньої програми «Гімназія» розкажуть про тренди, перспективи і візію мистецтва завтрашнього дня, а також про те, якими можуть стати наші 20-ті та куди рухається сучасна українська культура. Також під час фестивалю у Фастові вчителі всеукраїнської школи онлайн прочитають уроки для дітей.


ГогольFest – міжнародний мультидисциплінарний циклічний фестиваль сучасного мистецтва, який увійшов до топ-5 найкращих фестивалів Європи за рейтингом EFFE (Europe for  Festivals, Festivals for Europe) та отримав офіційний лейбл. За час існування, з 2007 до 2020 років, ГогольFest відвідали 585 тис. глядачів, на 16 локаціях у 4 містах відбулося 4 тис. подій, в яких взяли участь 20 500 українських та 1200 закордонних митців з понад 40 країн світу.

Сторінка фестивалю FastFest GogolFest у Facebook: https://www.facebook.com/fastfest.org/


0 коментарів

Залишити коментар

avatar