25 Квітня 2024, 02:33 | Реєстрація | Вхід
/ Двотижневий мистецький “ретрит” «TWO ROOTS» - 15 Червня 2020

Двотижневий мистецький “ретрит” «TWO ROOTS»

Категорія: «Конкурси»
Дата: 15 Червня 2020 (Понеділок)
Час: 00:00
Вартість: обов'язкова реєстрація
Місто: Карпати, Чернівці
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 1462


Gedankendach спільно з ляйпцизьким соціокультурним центром VILLA Leipzig оголоcили набір мисткинь та митців на двотижневу українсько-німецьку майстерню в Карпатах та Чернівцях, що запланована на 6-21 вересня 2020 року.

Учасники та учасниці майстерні матимуть змогу поєднати власні мистецькі практики та підходи для дослідження природного та міського вимірів життя. Результатом їхньої роботи стане одноденна перформативна виставка в Чернівцях.

Якщо ти займаєшся образотворчим мистецтвом, дизайном, музикою (експериментальною чи традиційною), театром або перформансом, медіа-мистецтвами, ленд-артом, сучасним танцем чи літературою, тобі від 21 до 35 років і ти знаєш англійську на рівні B2 — тоді долучайся до нас!

Більше про проєкт тут: https://bit.ly/abouttworoots
Дедлайн подачі заявки — 15.06.2020
Посилання на аплікаційну форму — http://bit.ly/tworootsapplication

P.S. На випадок, якщо глобальна ситуація стане на заваді нашим планам реальної зустрічі, ми готуємо для вас також онлайн-версію майстерні. Тож сміливо подавайтеся, якщо ви можете собі уявити долучитися до проєкту також у віртуальному просторі!

Проєкт підтримано програмою Meet up: Deutsch-Ukrainische Jugendbegegnungen Німецько-Українські зустрічі Фонду «Пам’ять, відповідальність та майбутнє» (EVZ Foundation)



0 коментарів

Залишити коментар

avatar