18 Квітня 2024, 07:37 | Реєстрація | Вхід
/ Нікіта Кравцов: Як створюють анімаційні книги - 7 Квітня 2020

Нікіта Кравцов: Як створюють анімаційні книги

Категорія: «Події»
Дата: 07 Квітня 2020 (Вівторок)
Час: 14:00
Вартість: безкоштовно
Місто: webex
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 583


Онлайн-лекція Нікіти Кравцова «Як створюють анімаційні книги»
Початок - вівторок, 7 квітня о 14-00

Анімація неймовірно багатогранна. Її використання аж ніяк не обмежується мультфільмами, рекламою та іграми. На лекції ми розширимо уявлення про можливості анімації. Побачимо, на реальних проектах Школа Анимации Pause to Play, як доповнена реальність примножує можливості літератури і мистецтва! А тепер трошки докладніше про що ж ми хочемо вам розповісти

1 Доповнена реальність у літературі

Перша нон-фікшн книга з AR в Україні. «Історія Анімації: Як народжується мистецтво». Замість стандартних зображень в книзі використовуються тривимірні моделі, які наочно показують роботу анімаційних пристроїв різних епох. Та, звісно, про історично важливі анімаційні роботи ви тепер не тільки будете читати, а ще й бачити їх. Такого в літературі раніше не було:)

Можливо, ми стаємо на порозі змін! Доповнена реальність та анімація мають спростити викладання складних технічних моментів, а також це кращий інструмент візуального зображення ніж картинки.

2 Доповнена реальність в мистецтві

Виставка «Креслення Леонардо да Вінчі» була представлена вже в 10 містах України! Її показували на ТБ, про неї писали в різних видавництвах, але починалась вона як просто дипломний проєкт учнів школи анімації.

Леонардо да Вінчі усе своє життя присвятив розмиттю кордонів між мистецтвом і наукою. Він залишив багату спадщину ескізів і креслень дивовижних винаходів і механізмів. На виставці будуть представлені ескізи Леонардо, а при наведенні камери телефону картинка оживе і тривимірна анімація наочно покаже як той чи інший прилад повинен був функціонувати за задумом автора. Ми розповімо як прийшли до цієї ідеї, хто працював над створенням контенту і що плануємо далі. Ви дізнаєтеся як вдалося нашим учням оживити складні механізми за допомогою анімації. І, звичайно ж, докладніше обговоримо який сенс Леонардо да Вінчі заклав в кожне креслення.

Трансляція відбуватиметься через платформу https://www.webex.com/
Посилання на трансляцію буде опубліковано перед початком онлайн-лекції, щоб ви змогли підключитися.

Підписуйтесь, щоб не пропустити!

До зустрічі в онлайні.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar