29 Березня 2024, 04:02 | Реєстрація | Вхід
/ Григорій Клочек «Ліна Костенко як особистість і митець» - 18 Березня 2020

Григорій Клочек «Ліна Костенко як особистість і митець»

Категорія: «Події»
Дата: 18 Березня 2020 (Середа)
Час: 18:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Кропивницький
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Дворцова, 31
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 496


Книгарня «Є» запрошує на розмову з літературознавцем Григорієм Клочеком «Ліна Костенко як особистість і митець» у рамках проєкту «Lectorium». Захід відбудеться 18 березня. Початок - о 18:00. Модераторка Вікторія Мовсісян.

"Ліна Костенко - класик української літератури, найулюбленіша поетеса нашого народу, високий моральний авторитет нації. Спілкування з її творами, осягнення їх художніх смислів - це процес постійного наближення до шляхетності думок і почувань, до високих етично-моральних принципів, до довершеної Краси поетичного слова" - так, на сторінках своєї нової книги "Ліна Костенко: тексти та їх інтерпритація" (2019), говорить про Ліну Костенко літературознавець, професор Григорій Клочек.

Досліджуючи глибини творчості та особистості Ліни Василівни Костенко впродовж багатьох років, Григорій Клочек як ніхто інший пізнав велич цієї постаті. Ми ж радіємо з нагоди поспілкуватися з ним у стінах нашої книгарні у середу, 18 березня (напередодні 90-го дня народження поетеси). Початок заходу о 18:00. Вхід вільний. Неодмінно приходьте!!! Модерує Вікторія Мовсісян.

18 березня, 18:30. Книгарня «Є», Кропивницький, вул. Дворцова, 31


0 коментарів

Залишити коментар

avatar