19 Квітня 2024, 04:32 | Реєстрація | Вхід
/ «Андруховичу - 60» у Книгарні-кав'ярні Zakapelok - 15 Березня 2020

«Андруховичу - 60» у Книгарні-кав'ярні Zakapelok

Категорія: «Події»
Дата: 15 Березня 2020 (Неділя)
Час: 19:30
Вартість: 100 грн.
Місто: Київ
Місце: Книгарня-кав'ярня Zakapelok
Адреса: вул. Верхній Вал, 62
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 530


Патріарху сучасної української літератури - 60 років. Це знаменна подія в літературному житті України, адже саме Юрій Андрухович прорубав своєю творчістю українській літературі вікно у Європу. 

Його романи - «Рекреації», «Московіада», «Перверзія», «Дванадцять обручів», «Таємниця» чаруютьсерця українського та європейського читача. 

Поетичні збірки Небо і площі»,«Середмістя», «Екзотичні птахи і рослини»,«Екзотичні птахи і рослини з додатком „Індія": Колекція віршів», «Пісні для мертвого півня», «Листи в Україну» перекладені багатьма мовами світу: німецька, польська, французька, угорська, швецька, чеська, словацька, хорватська і навіть мова есперанто. 

Літературозавці порівнюють творчість  ключового учасника поетичної групи БУ-БА-БУ і яскравого представника "Станіславського феномена" із творчістю Умберто Еко.

Тож, чекаємо на вас із книжками Юрія Андруховича і його віршами. Ви можете почитати його вірші й поділитися своїми думками про них. Можна почитати рецензію на його збірку і запитати учасників зібрання про улюблену книгу Андруховича. Можливо, ви таємно закохані у автора, і присвятили йому вірша, тож ми з радістю його послухаємо. Формат ви визначаєте самі, головне вкластися у 5-7 хвилин)

Також на гостей заходу чекає невеличка лекція про творчість митця від організатора дійства - Ярослава Карпця

Ще одне. Це вік. Ми поговоримо про цифру 60. Що важить для письменника й чоловіка вік? Чи впливає він на творчість? Робить її краще, або навпаки руйнує. Цю розмову можна почати словами: "Коли мені стукне 60 і стану таким знаменитим письменником, як Юрій Андрухович,то..." І далі ви фантазуєете на задану тему свій текст.

По всім питанням дзвоніть - 097-369-90-56 Київстар. Пишіть: facebook.com/astarta.a

На гостей чекає смачне вино. Вхід на подію - 100 грн
Реєстрація на подію за цим посиланням https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfjKlC-ZNl2MLeoEqRUSuKv95E5RH7X6LNSqOLfZk7f20kU1g/viewform

15 березня, 18:30. Київ, Книгарня-кав'ярня Zakapelok, вул. Верхній Вал, 62


0 коментарів

Залишити коментар

avatar