04 Травня 2024, 21:10 | Реєстрація | Вхід
/ «Бабуся та рак». Дитячі читання у Києві - 19 Серпня 2023

«Бабуся та рак». Дитячі читання у Києві

Категорія: «Події»
Дата: 19 Серпня 2023 (Субота)
Час: 11:00
Вартість: Безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Книгарня-кав'ярня «Zakapelok»
Адреса: вул. Верхній Вал, 62
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 216


У суботу, 19 серпня, об 11:00 у книгарні-кав'ярні Zakapelok (м. Київ, вул. Верхній Вал, 62) відбудеться захід «Бабуся та рак»: дитячі читання з авторкою та виготовлення листівок. Учасниця: письменниця Марія Правда. Для дітей 4+. Вхід вільний.

Під час події присутні матимуть нагоду послухати уривки з книжки Марії Правди «Бабуся та рак», поспілкуватися з авторкою, а також виготовити листівки для подарунку найріднішим. 

Уявіть бабусю, до якої вчепився рак. І то так міцно, що став забирати в неї всі-всі сили. Не дивно, що маленькій онуці захотілось якомога скоріше знайти його та попросити відчепитися. Але що робити, якщо час минає, а рак усе ховається? Звичайно, вигадати блискучий план, для якого потрібні літо й річка!

Книжка «Бабуся та рак» показує боротьбу з хворобою дорослого очима дитини. Тут немає похмурих лікарів чи непривітних лікарень, немає складних наукових термінів чи особливостей лікування. Є лише бабуся, до якої «вчепився рак», й онука, яка понад усе прагне відчепити його від рідної людини.

Ілюстрації до видання зробила художниця Ганна Сурган. Книжка побачила світ у дитячому арт-видавництві «Чорні вівці»


0 коментарів

Залишити коментар

avatar