24 Квітня 2024, 07:50 | Реєстрація | Вхід
/ 10 причин не бути письменником. Мартин Якуб - 13 Березня 2020

10 причин не бути письменником. Мартин Якуб

Категорія: «Події»
Дата: 13 Березня 2020 (П'ятниця)
Час: 20:00
Вартість: 100 грн.
Місто: Київ
Місце: Простір LITOSVITA
Адреса: вул. Межигірська, 21, ст.м. Контрактова площа
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 573


13 березня о 19:00 в просторі Litosvita відбудеться перша неформальна зустріч нашої спільноти – «Litosvita Talk: 10 причин не бути письменником. Мартин Якуб».

Litosvita Talk – це неформальні зустрічі для спільноти учасників різних програм Litosvita, на яких випускники наших проектів ділитимуться своїм успішним досвідом, пов’язаним з літературною, видавничою діяльністю та культурним менеджментом. Наприклад, видання першої книги, перемога у конкурсі, створення видавництва, фестивалю і т.д.

Мартин Якуб – автор роману «Мертві моделі» та понад сотні оповідань, лауреат престижної літературної премії «Смолоскип», засновник літературного конкурсу Lida Prize, метою якого є підтримка письменників-початківців. Випускник багатьох програм Litosvita (зокрема Курс письменницької майстерності, Курс сценарної майстерності, Літшкола в Карпатах та ін.). 

«Мертві моделі» – перший роман із серії пригод детектива Макса Ґедзя. Вже зараз Мартин закінчує роботу над продовженням і готує офіційний реліз. Детальніше: http://martynyakub.com

Як взяти участь? 

Обов’язкова попередня реєстрація: http://bit.do/fyixb 
Для випускників Litosvita зустріч безкоштовна (за умови попередньої реєстрації).
Для тих, хто раніше не брав участі в проектах LITOSVITA, вартість – 100 грн, оплата на місці (за умови попередньої реєстрації). Кількість місць обмежена.

Дата і час проведення: 13 березня (19:00 – 21:00).
Місце проведення: Простір Litosvita (вул. Межигірська, 21, ст.м. Контрактова площа).


0 коментарів

Залишити коментар

avatar