19 Квітня 2024, 12:56 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація роману Теодозії Зарівни «Вербовая дощечка» - 5 Березня 2020

Презентація роману Теодозії Зарівни «Вербовая дощечка»

Категорія: «Події»
Дата: 05 Березня 2020 (Четвер)
Час: 17:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Національний музей літератури України
Адреса: вул. Богдана Хмельницкого, 11
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 532


5 березня о 16:00 Національний музей літератури України спільно з видавництвом «Ярославів Вал» запрошують на презентацію роману Теодозії Зарівни «Вербовая дощечка»

Як вижити жінці у чоловічому світі? Чи згодна вона сплатити те, чого від неї вимагають? І чим загрожує її бунт? На ці запитання роман не дає відповіді. Бо відповідь конкретна у кожному випадку, як конкретними є долі трьох героїнь твору, які складають історію роду впродовж кількох десятиліть. Історію, що писалася у глухих селах та хуторах, у боях та криївках, у столичних офісах та мандрівках Україною. Історію про виховану бабусею дівчинку Настю, яка не розуміє, чому батьки вибрали Україну, а не власну дитину, чому ідеали УПА їм важливіші за її долю. Чи можна бути героєм, зрадивши рідних? Чи можна виправдати зраду турботою про інших? Чому ми по-різному сприймаємо особисту й національну зраду?». На це шукає відповідь Теодозія Зарівна в романі «Вербовая дощечка».

Запрошені до участі: Василь Герасим’юк, Софія Майданська, В’ячеслав Медвідь, Наталка Білоцерківець, Людмила Таран, Микола Семенюк. Ведучий: Михайло Слабошпицький.

Київ, Національний музей літератури України, вул. Богдана Хмельницкого, 11


0 коментарів

Залишити коментар

avatar