25 Квітня 2024, 11:50 | Реєстрація | Вхід
/ Творча зустріч з Володимиром Арєнєвим - 4 Березня 2020

Творча зустріч з Володимиром Арєнєвим

Категорія: «Події»
Дата: 04 Березня 2020 (Середа)
Час: 14:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Бібліотека «Солом'янська»
Адреса: вул. Кавказька 7
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 496


Бібліотека «Солом'янська» та Видавництво АССА запрошують 4 березня на творчу зустріч з Володимиром Арєнєвим, початок – о 13.00. 

Володимир Арєнєв — автор понад трьох десятків книжок, лауреат численних українських та міжнародних літературних відзнак та премій. Його твори перекладені англійською, естонською, литовською, німецькою, польською, французькою та іншими мовами. У 2014 році на загальноєвропейському фестивалі любителів фантастики «Єврокон» у Дубліні був визнаний найкращим автором фантастики для підлітків. Роман «Порох із драконових кісток» — фіналіст премій «Рейтинг критиків», «Літакцент» та «Книгуру», також автор має море інших премій, серед яких книга року BBC 2019 року в номінації «дитяча література» за повість «Сапієнси».

Роман «Порох із драконових кісток» — урбаністичне фентезі для підлітків та їхніх батьків. Його героїня — старшокласниця Марта— на перший погляд звичайна дівчинка, яка має типові підліткові проблеми. Вона мріє вирватися зі свого провінційного містечка до столиці і шукає способи, як заробити гроші на навчання. Але від решти однолітків Марту відрізняє незвичайний дар: вона шукає й заклинає те, що охоче купують на «чорному ринку», — давні токсичні кістки. Кістки драконів, що колись правили цією країною…

«Дитя песиголовців» — продовження «Пороху із драконових кісток», роману, що потрапив до фіналу премій «Рейтинг критиків», «Літакцент» та «Книгуру» та був рекомендований Міністерством освіти України для додаткового читання у шкільній програмі з української літератури.


4 березня, 13:00. Київ, Бібліотека «Солом'янська», вул. Кавказька 7


0 коментарів

Залишити коментар

avatar