27 Квітня 2024, 16:40 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація тематичного номера журналу «Антиквар» - 18 Лютого 2020

Презентація тематичного номера журналу «Антиквар»

Категорія: «Події»
Дата: 18 Лютого 2020 (Вівторок)
Час: 19:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Державна наукова архітектурно-будівельна бібліотека імені В.Г. Заболотного
Адреса: просп. Перемоги, 50
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 520


18 лютого 2020 р. о 18:30  Державна наукова архітектурно-будівельна бібліотека імені В. Г. Заболотного запрошує на презентацію тематичного номера журналу «Антиквар», присвяченого ювілею київського ЦУМу.

Про захід

Головний універмаг України – ЦУМ – в грудні минулого року відсвяткував своє 80-річчя. За цей час універмаг став знаковим місцем для киян і гостей столиці. 

Унікальна архітектурна споруда у центрі Києва роками була епіцентром подій. Саме тут дізнавалися про головні модні тенденції в радянські часи. Саме ЦУМівські вітрини вражали своїм оформленням містян і гостей столиці. Центральний універмаг для багатьох поколінь відвідувачів пов'язаний з цікавими спогадами та приємними емоціями.

Спеціально до 80-річчя ЦУМу журнал «Антиквар» підготував  тематичний номер «До ювілею київського ЦУМу». До випуску ввійшли унікальні архівні матеріали, а також спогади колишніх і сучасних працівників універмагу, що репрезентують історію міста. 

Подія відбудеться за участі головної редакторки журналу «Антиквар» Ганни Шерман та авторів матеріалів цього випуску – києвознавця та історика Станіслава Цалика, архітектора Георгія Духовичного, історика моди Галини Кокоріної, журналіста Ігора Кручика

Подія буде цікавою для всіх, хто любить Київ і цікавиться його історією. Вхід вільний.

Київ, ДНАББ ім. В. Г. Заболотного, просп. Перемоги, 50

Контактні особи: Любов Владімірова, Людмила Рабчевська, тел.: 456-01-72. Терлецька Анна, тел.: 063-217-10-27


0 коментарів

Залишити коментар

avatar