24 Квітня 2024, 13:54 | Реєстрація | Вхід
/ Божевільне Букмольне Чаювання: благодійна вечірка - 8 Лютого 2020

Божевільне Букмольне Чаювання: благодійна вечірка

Категорія: «Події»
Дата: 08 Лютого 2020 (Субота)
Час: 13:00
Вартість: обов'язкова реєстрація
Місто: Київ
Місце: На Станіславського
Адреса: вул. Станіславського, 3
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 498


Агов! А чи радісні та щасливі усі Букмольні друзі? Чи вистачає їм веселого, яскравого та доброго божевілля? А гарячого запашного чаю? І чи не поглинула їх бува сірими туманами й талими снігами ця похмура зима? Сподіваємося, що ні. А якщо бодай трохи знудилися, змерзли, засмутилися та зловили журбиночку — не біда! Адже вже на 8 лютого ми запланували для вас — усіх своїх великих і маленьких друзів-книголюбів — Божевільне Букмольне Чаювання. Без меляси та без лясів-баляндрасів, але зі смачним чаєм, інтерактивними читаннями улюблених книжок-картинок нашої редакції, захопливими майстер-класами, загадками, благодійною одноденною книгарнею… і, звісно, з обіймами, фотографуваннями та спілкуваннями!

У програмі Божевільного Букмольного Читання
Чаювання, пригощання, загадки та спілкування.

З 12:00 до 17:00 у кав’ярні працюватиме унікальна одноденна благодійна книгарня, де ви зможете придбати найкращі дитячі та підліткові книжки з Букмольної бібліотеки за приємними цінами і тим самим підтримати проект Літклубу.

12:00 — 13:30 — інтерактивний сторітайм зі зворушливою, натхненною та сповненою щирою любов’ю до читання книжкою-картинкою Джен Кемпбелл і Кейті Гарнет «Повітряна книгарня Франкліна», а також божевільний драконячий майстер-клас за її мотивами.

14:00 — 15:30 — пошуки скарбів разом із Семом і Дейвом, головними героями дотепної, філософської та безмежно симпатичної книжки-картинки «Сем і Дейв копають яму» створеної знаменитим творчим тандемом Мака Бернетта та Джона Классена.

16:00 — 17:00 — на завершення божевільного літературного чаювання на вас чекатиме унікальна, екзистенційна та сюрреалістична книжка-картинка Ойвінда Торсетера «Дірка», разом із героєм якої ми спробуємо проаналізувати Ніщо, пізнати непізнаване й осягнути неосяжне.

Вартість участі у святкування: благодійний внесок (сума — на власний розсуд).
Реєстрація для участі безпосередньо у читанні є ОБОВ’ЯЗКОВОЮ: http://bit.ly/2vFFHkR

Отже, не проґавте!
8 лютого, Кав’ярня На Станіславського (метро Хрещатик, вул. Станіславського, 3).



0 коментарів

Залишити коментар

avatar