29 Березня 2024, 17:05 | Реєстрація | Вхід
/ Літклуб Букмоль: Повітряна книгарня Франкліна - 15 Грудня 2019

Літклуб Букмоль: Повітряна книгарня Франкліна

Категорія: «Події»
Дата: 15 Грудня 2019 (Неділя)
Час: 13:00
Вартість: обов'язкова реєстрація
Місто: Київ
Місце: Кав’ярня «На Станіславського»
Адреса: вул. Станіславського, 3
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 505


А чи знаєте ви, що дракони понад усе на світі люблять читати? Та ще й не просто читати, а читати вголос? А чи знаєте ви, що дракони понад усе на світі мріють не спалювати палаци та викрадати принцес, а ділитися своєю любов’ю до книжок і читання з іншими? Ні? Можливо ви так думаєте лише тому, що досі не знайомі із головним героєм вишуканої та чарівної книжки-картинки Джен Кемпбелл і Кейті Гарнет «Повітряна книгарня Франкліна». Але вже 15 грудня, на зустрічі Літклубу Букмоль у затишній кав’ярні «На Станіславського», ви зможете виправити цю прикру помилку та нарешті потоваришувати із милим драконом Франкліном і його маленькою подружкою Луною.

А після розглядання та читання книжки «Повітряна книгарня Франкліна» в українському перекладі від Букмолі на усіх маленьких і великих книгоманів і драконолюбів очікує творче завдання, на якому ми спробуємо осмислити цю натхненну історію, яка, як і всі попередні, руйнує відомі казкові стереотипи.

Для дітей віком 5+. Вхід вільний за реєстрацією: https://forms.gle/g6QDZoHp8dtWSaa18
Де: кав’ярня На Станіславського (метро Хрещатик, вул. Станіславського, 3).
Читаємо українською (переклад Букмолі) за виданням: Franklin’s Flying Bookshop / Jen Campbell, Katie Harnett. — Thames & Hudson, 2017.



0 коментарів

Залишити коментар

avatar