20 Квітня 2024, 05:58 | Реєстрація | Вхід
/ Дитяча субота: «Вулиця широка» Еліса Мелвіна - 8 Лютого 2020

Дитяча субота: «Вулиця широка» Еліса Мелвіна

Категорія: «Події»
Дата: 08 Лютого 2020 (Субота)
Час: 12:00
Вартість: обов'язкова реєстрація
Місто: Харків
Місце: Книгарня «Є»
Адреса: вул. Сумська, 3, м. «Історичний музей»
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 506


Книгарня «Є» запрошує дітей від 6 до 11 років на читання книжки Еліса Мелвіна «Вулиця широка» (видавництво «Читаріум») та майстер-клас із виготовлення макетів будівель разом зі студенткою-архітекторкою Наталією Бугайчук. Захід відбудеться 8 лютого. Початок – об 11:00.

«Вулиця широка» Еліса Мелвіна – це віршована історія про закупи дівчинки Саллі в чудовому перекладі Володимира Чернишенка. Саллі має довгий список: треба купити жовті ружі, шлангу для калюжі, гроно виноградне, ролики доладні, пташку какаду, жерстяну дуду, килим волохатий, чайничок строкатий, запашне тістечко й цукроване сердечко. На кожному аркуші – нова будівля: цукерня, пекарня, порцеляна, антикваріат, дитячий світ, зоокрамничка, овочево-фруктова, для садівників. 

Під час дитячої суботи ми спробуємо відтворити вулицю на якій Саллі робила закупи, виготовляючи картонні макети будівельні, а може, доповнимо її іншими будиночками. Крім того, Наталя Бугайчук, студентка Харківського коледжу будівництва, архітектури та дизайну, розповість про фах архітектора та про книжки, з яких можна дізнатися про цікаві будівлі й відомих архітекторів.

Участь у заході безкоштовна, але потрібно зареєструватися за посиланням http://bit.ly/2t62ndm або за тел. 098 615 26 23 (Олена).

8 лютого, 11:00. Книгарня «Є», Харків, вул. Сумська, 3


0 коментарів

Залишити коментар

avatar