20 Квітня 2024, 13:38 | Реєстрація | Вхід
/ «Оця Марія звірів малювала»: книга + інста-блог - 5 Лютого 2020

«Оця Марія звірів малювала»: книга + інста-блог

Категорія: «Події»
Дата: 05 Лютого 2020 (Середа)
Час: 19:30
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Національна спілка письменників України
Адреса: вул. Банкова, 2
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 556


Шановні друзі! Запрошуємо вас на презентацію книжки Світлани Тараторіної та Наталії Левицької «Оця Марія звірів малювала». Це перша в світі художня книга про видатну художницю і видатну українку Марію Примаченко. Також на студії ви познайомитесь із наймолодшим українським інстаграм-блогером Анною Полегенько, яка вже прочитала книгу і готова поділитися своїми враженнями.

Це перша зустріч в рамках проєкту «Студія книжкового блогерства». Запрошуємо письменників, видавців, літературних критиків, книжкових блогерів, директорів книгарень та культурні інституції до співпраці. Куратор проєкту - Ярослав Карпець

«Оця Марія звірів малювала» — 68 сторінок захопливої історії про неймовірні пригоди маленької художниці із селища Болотня. Марія переживає важку хворобу, через що її світ змінюється. Здається, не варто чекати на щось хороше. Але у Марії є фарби та величезне бажання малювати. Із темного лісу за Марією спостерігають фантастичні звірі. Вони знають її таємницю, про яку сама дівчинка ще навіть не здогадується.

Це книжка про те, що мрії рятують. І не лише нас, а й усе навколо. Що недуга не стане на заваді наполегливості. Що уява може все.

Яскраві ілюстрації Наталки Левицької відтворюють унікальну атмосферу загадкового світу Марії Примаченко. Це ще й перша художня спроба розповісти про дитинство Марії та про те, як їй вдалося досягти своїх мрій.

«Оця Марія звірів малювала» є прямим продовженням двотомника «Це зробила вона» і першою книжкою-історією проєкту «Дівчата можуть усе» про видатних українок. І під «першою» ми, звісно, маємо на увазі, що далі буде!

Партнери заходу: Національна спілка письменників, Радіо "Культура", Літературно-художній журнал "Дніпро", сайт газети "Український інтерес", Літературна агенція "OVO", видавництво "Видавництво" 

5 лютого, 18:30. Київ, Національна спілка письменників України, вул. Банкова, 2


0 коментарів

Залишити коментар

avatar