20 Квітня 2024, 19:21 | Реєстрація | Вхід
/ Конкурс соціальної фантастики «Форми руйнацій» - 1 Лютого 2020

Конкурс соціальної фантастики «Форми руйнацій»

Категорія: «Конкурси»
Дата: 01 Лютого 2020 (Субота)
Час: 01:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Україна
Рейтинг: 5.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 2337


Правила конкурсу соціальної фантастики «Форми руйнацій»

1. Конкурс проводиться адміністратором спільноти Фантастика UA (Організатор) за сприяння видавництва Перун (Видавець). За результатами конкурсу членами журі (Журі) буде обрано твори-переможці, що увійдуть до збірки.

2. Вимоги до творів:
2.1. Мова творів – українська.
2.2. Жанр творів – фантастика, події у сюжеті мають відбуватися у сучасному чи найближчому майбутньому/минулому.
2.3. Об’єм оповідань – 12-40 тис. знаків з пробілами.
2.4. Роботи подаються у форматі docx чи doc.
2.5. Від Автора приймається лише 1 твір. До участі в конкурсі допускаються лише оригінальні, раніше ніде не оприлюднені тексти (в тому числі й в інтернеті).

3. Надсилати твори можна на електронну адресу romanmtt80@ukr.net. Прийом творів завершується 1 лютого 2020 р. о 24.00.
3.1. Застереження: якщо ваш твір має елементи горору, відверті сексуальні сцени, інші речі, які можуть викликати суспільний резонанс або ж сприйматимуться, як аморальні, неетичні тощо, то прохання попереджати про це позначкою 18+.
3.2. Застереження: твори, що пропагують насилля щодо дітей, містять ксенофобію, порнографію чи пропаганду будь-якої форми дискримінації, до конкурсу не допускаються.

4. Від авторів ми чекаємо два файли: із текстом твору і з основною інформацією про себе (повне ім’я, електронна адреса, телефон, фото та автобіографію обсягом до 500 знаків з пробілами).

5. На конкурсі діє попередня перевірка творів. Тексти, оформлені неналежним чином, які містять багато помилок чи не відповідають темі, до конкурсу не допускаються.

6. Твору присвоюється номер, під яким він потрапляє до членів Журі для оцінки за 10-ти бальною шкалою. Автору повідомляється номер, під яким зареєстровано його твір.
Якщо ваше оповідання проходить модерацію і допущене до конкурсу – вам прийде відповідь на електронну пошту.

7. Публікація у збірці творів членів журі й організаторів допускається поза конкурсом.

8. З 2 по 20 лютого 2020 р. Журі обирає переможців і формує кейс творів, що будуть опубліковані у збірці.

9. 21 лютого 2020 – оголошення переможців.

10. Участь у конкурсі означає автоматичне надання дозволу на використання видавництвом тексту твору для публікації у збірці в разі перемоги, проте не означає отримання грошової винагороди/роялті.

11. Кожен Автор-переможець отримає авторські примірники (кількість визначається Видавцем) після видання книги.

12. Автор-переможець погоджується внести зміни до свого твору на прохання Журі чи Видавця.

13. Автор-переможець погоджується на участь у заходах щодо промоції збірки (відеозапис інтерв’ю, друковані інтерв’ю та інші матеріали для ЗМІ), сприяє поширенню інформації про збірку у соціальних медіа.

14. Учасники конкурсу погоджуються надати свої особисті дані Організатору та Видавцю, які можуть використовуватися тільки в рамках конкурсу. Організатор має право передавати особисті дані учасників Видавцю та Журі лише в разі перемоги учасника. Організатор має право оголошувати імена Авторів, які стали переможцями Конкурсу, в соціальних мережах та інших медіа.

15. Офіційною сторінкою конкурсу є сторінка Конкурс Фантастика UA. Вся інформація про конкурс дублюється в групу Фантастика UA.


Куратор проекту: Роман Онищенко. Журі конкурсу: Олег Сілін, Олексій Деркань, Ірина Червінська, Роман Данилюк, Марина Рябченко. 



0 коментарів

Залишити коментар

avatar