25 Квітня 2024, 02:16 | Реєстрація | Вхід
/ Круглий стіл «Камо грядеши, Україно?!» в Нацмузеї - 30 Січня 2020

Круглий стіл «Камо грядеши, Україно?!» в Нацмузеї

Категорія: «Події»
Дата: 30 Січня 2020 (Четвер)
Час: 17:00
Вартість: за умовами музею
Місто: Київ
Місце: Національний музей літератури України
Адреса: бульв. Б. Хмельницького, 11
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 546


30 січня о 16:00 Національний музей літератури України спільно з видавництвом «Ярославів Вал» запрошують на круглий стіл «Камо грядеши, Україно?!» довколо книжки підсумків і пророцтв Юрія Щербака «Україна в епоху війномиру»

Нова книжка відомого українського письменника Юрія Щербака «Україна в епоху війномиру» – це спроба уявити Україну ХХІ століття у загальній картині фантастичних соціальних і науково-технологічних змін, що підстерігають людство. Ця книга – знак тривоги і надії: тривоги – бо надто серйозними є загрози, особливо з боку Росії, у час, коли Україна потребує єдності; і надії, бо ще залишається шанс врятувати Україну від капітуляції та розпаду. «Україна в епоху війномиру» вже стала прогностичним бестселером і про неї говоритимуть ті, хто має що сказати. Ті, чиє слово вагоме і важливе. 

Запрошені до участі: Дмитро Павличко, Богдан Горинь, Павло Мовчан, Микола Жулинський, Микола Голомша, В’ячеслав Брюховецький, Володимир Василенко, Вадим Скуратівський, Василь Шевчук, Валерій Журавков. Ведучий: Михайло Слабошпицький.

30 січня, 16:00. Київ, Національний музей літератури України, бульв. Б. Хмельницького, 11


0 коментарів

Залишити коментар

avatar