20 Квітня 2024, 17:35 | Реєстрація | Вхід
/ Нара Петрович | Зустріч з письменником - 29 Січня 2020

Нара Петрович | Зустріч з письменником

Категорія: «Події»
Дата: 29 Січня 2020 (Середа)
Час: 20:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Бібліотека КПІ
Адреса: проспект Перемоги, 37
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 491


Нара Петрович прожив більше десяти років без взуття, зубної пасти, зливного туалету, та інших «зручностей» сучасного життя, працюючи при цьому із посадовцями високого рангу, президентами, CEOs, мерами, міністрами…, надрукувавши 6 книжок та сотні статей, наближаючи екопоселення та пермакультуру до мейнстрімних тем в суспільстві. 
Він був редактором та одним з перекладачів повної серії книг про Анастасію «Дзвінкі кедри» на словенську мову.

Нара відіграв ключову роль у виникненні глобального руху Let's do it! World Cleanup, навчаючи команди з більш ніж 100 країн, як керувати величезним соціальним рухом. З 2015 року Нара входить в раду організації ECOLISE (Європейська мережа перехідних спільнот в сфері сталості та кліматичних змін). Він був серед засновників CLIPS (Інкубатор освіти спільнот програмам сталості), допомагаючи ініціативам спільнот проходити шлях від виникнення до зрілості без провалів.

Книга «Людина: інструкції до застосування» була перевидана 6 разів словенською мовою. Нещодавно книга вийшла в перекладі англійською.

Цитата з книги: 

«Мірилом якості життя є те, наскільки чистим повітрям ми дихаємо, наскільки чисту воду п'ємо, наскільки здорову їжу їмо, в наскільки хорошому суспільстві живемо, наскільки безпечним і теплим є наш притулок, і наскільки значущу роботу ми виконуємо.

Якщо ці шість основ знаходяться на дуже високому рівні, то все інше може слугувати вишенькою на торті. Якщо ми нехтуємо цими шістьма основами заради розкоші, то це важко назвати високою якістю життя».

На зустрічі з Нара ми поговоримо про те,  що є суто людським, захованим під шарами штучної культури. Хто ми насправді, тілесно та психічно? Що залишиться, якщо ми приберемо культуру? Всю! Чи можливо навіть дійти до того, що б ми назвали людиною-твариною? Як нам тоді свідомо будувати культуру на базі здорових основ?


29 січня, 19:00. Київ, Бібліотека КПІ, проспект Перемоги, 37


0 коментарів

Залишити коментар

avatar