28 Березня 2024, 18:57 | Реєстрація | Вхід
/ Презентація книги Таріела Цхварадзе «До и после» - 25 Січня 2020

Презентація книги Таріела Цхварадзе «До и после»

Категорія: «Події»
Дата: 25 Січня 2020 (Субота)
Час: 17:00
Вартість: безкоштовно
Місто: Київ
Місце: Арт-Кафе «Букiторiя»
Адреса: вул. Миколая Лисенка, 1
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 543


Презентація книги Таріела Цхварадзе «До и после». Події, описані в цій книзі - шлях реальної людини з криміналу у велику поезію. Майже миттєве, незбагненне перетворення героя з кримінального авторитета в популярного поета не має прецедентів у сучасній літературі.

Неначе Всевишній перемкнув тумблер в голові. Інакше, як Божим промислом, таке не назвеш...

Розповідь охоплює період з 1957-го року по сьогоднішній день. Багато місця приділено 90-м рокам. Воно насичене сценами кримінального характеру, елементами табірного і тюремного побуту і засноване на реальних подіях. Автор не з чуток знайомий з цим життям, тому повість максимально правдива. У ній є і любов, і гумор, і страждання, і всі революційні процеси періоду «перебудови».

Ось що говорить після прочитання книги Андрій Макаревич: «Ми познайомилися з Таріелом на фестивалі поезії в Києві, і всі ці роки я знав його як хорошого, зрілого поета. Я й гадки не мав, що за його плечима такого роду життєвий досвід, і ця книга стала для мене одкровенням. Вона написана простою, «нехудожньою» мовою, а відірватися від неї неможливо. Дивовижна історія, дивовижна доля!».


25 січня, 17:00. Київ, Арт-Кафе «Букiторiя», вул. Миколая Лисенка, 1


0 коментарів

Залишити коментар

avatar