19 Квітня 2024, 12:59 | Реєстрація | Вхід
/ Збірка сучасної поезії Узбекистану «Арт-Плов» - 10 Лютого 2020

Збірка сучасної поезії Узбекистану «Арт-Плов»

Категорія: «Події»
Дата: 10 Лютого 2020 (Понеділок)
Час: 20:00
Вартість: 50 грн.
Місто: Київ
Місце: Арт-кафе «Букіторія»
Адреса: вул. Лисенка, 1
Рейтинг: 0.0
Матеріал додав: pole_55
Кількість переглядів: 545


10 лютого в Києві відбудеться вечір за участі Ашота Даніеляна — рок-музиканта, поета і перекладача з японської мови (м.Ташкент, Узбекистан). Киян частуватимуть «Арт-пловом» — буде представлена збірка сучасної поезії Узбекистану.

Ашот Даніеля — автор проекту «Людина з табуреткою», де табуретка розглядається в якості простору безумовної творчості. Автор то поступово, то імпульсивно читає вірші про красоту, абсурд і апокаліпсис під атмосферні саундтреки, розповідає про дивні події, що відбуваються з ним під час подорожей.

Змінюючи свої іпостасі та форми, «Людина з табуреткою» побувала на майданчиках Праги, Тель-Авіва, Мінська, Києва та інших міст – «ЛЗТ» утілив у собі найяскравіші мистецькі досліди останніх років.

Ашот Даніелян також є фіналістом «Open Central Asia Book Forum & Literature Festival»(2016) — Міжнародного літературного фестивалю, переможець «Goethe institute Poetry Slam» (2018), автор серії статей про творчість Харукі Муракамі.

У вечорі візьмуть участь київські поети та музиканти: Оксана Шипіцина, Влад Левченко, Оксана Ґудзь, Максим Коровніченко, Дар'я Юсупова, Олег Кліщ, Наталя Мрінська, Єля Дорофієвська, Олександра Полякова, Марія Морозова, Єгор Дубінський (гітара).

Київ, вул. Лисенка, 1., Арт-кафе «Букіторія». Початок о 19:00.
Вхід: 50 грн. (кожному гостю на вибір келих вина або чарка наливки)



0 коментарів

Залишити коментар

avatar