Книгарня «Є» запрошує на лекцію Сергія П’ятаченка «Страви народної кухні Слобожанщини у фольклорі та літературі», що відбудеться 21 січня. Початок – о 18:30.
Які страви на щодень готували наші предки? Що було популярним у свята? Чим супроводжувався прийом їжі? Про це та інше розповість Сергій П’ятаченко, спираючись на фольклор, літературу та етнографічні збірники ХІХ століття. Окрім Слобожанщини, торкнемося Полісся і Полтавсько-Київського етнографічного регіону, до якого частково належала Сумщина.
Сергій П’ятаченко — фольклорист, літературознавець, краєзнавець, кандидат філологічних наук.
21 січня, 18:30. Книгарня «Є», Суми, вул. Соборна, 44
Подія у Facebook: https://www.facebook.com/events/2676016465839681/